2777
2789
عنوان

مادرانی که کودک هفت ماهه دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
نه فرنی خودم درست میکنم واسش آرد برنج از بجای معتبر گرفتم خودم فرنی درست میکنم یه ق آرد میریزم تو نص ...

مرسییی گلم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
پس راه میره،اصلا جای نگرانی ندارد خدارو شکر،دو سه ماه دیگه کامل می‌تونه بدون کمک راه بره شایدم زودتر ...

این ک گفتم دو سه قدم میره جلو منظورم ۴دستو پا بود وگرنه هنوز نمیتونه از مبل و میز بگیره بلند بشه ... دستاشم ک میگیرم اصلااا قدم بر نمیداره میخ میشه تو زمین

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک گفتم دو سه قدم میره جلو منظورم ۴دستو پا بود وگرنه هنوز نمیتونه از مبل و میز بگیره بلند بشه ... ...

یه مدت که چهار دست و پا بره خودش دیگه خسته میشه دلش میخواد زود پاشه راه بره ،بنظر من تو اصلا نگران نباش پسر منم همینجوری بود اصلا تمایلی به راه رفتن نداشت ولی آخرش دیگه خودش از سینه خیز رفتن خسته شد و یهو راه افتاد

یه مدت که چهار دست و پا بره خودش دیگه خسته میشه دلش میخواد زود پاشه راه بره ،بنظر من تو اصلا نگران ن ...

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم 

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم 

آره اصلا نگران نباش البته منم یادمه اون موقع ها خیلی نگران پسرم میشدم به همسرم میگفتم ببریمش دکتر ،حالا واسه من بدیشم این بود که پسرم دوتا پسرعمو همین خودش داشت اونا از 11 12 ماهگی راه افتادن من وقتی اونا رو می‌دیدم عذاب می‌کشیدم اما خب همه چی درست شد الان پسرم از اونام زرنگتره

آره اصلا نگران نباش البته منم یادمه اون موقع ها خیلی نگران پسرم میشدم به همسرم میگفتم ببریمش دکتر ،ح ...

برادرزاده من دوروز کوچیکتره ۱۱ ماهگی راه افتاد انقد فرز هس خدا میدونه حالا بچه من ...

چی بگم خدا خودش کمک کنه

۱۶ ش رو ب اتمامه 😑

علت تاخیرش چیع ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دکتر مغز اعصاب بردم گفت ژنتیکی !

هوشش خوبه ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره نسبتا خوبه دست زدن بای بای بشکن بوس میده چنتا کلمه م میگه بابا دده به به دایی

زنده باشه الهی