2777
2789

سلام عزیزان 

بیاین یکم در مورد بچه هامون حرف بزنیم ،در مورد حرکات و کارهایی که این ماه انجام میدن ،در مورد غذای کمکیشون که چیا میخورن 

دختر من الان شش ماه و 23 روزشه ،حالت چهار دست و پا وایمیسته ولی جلو نمیتونه بره بیشتر دنده عقب می‌ره ،قلت میزنه اینور اونور می‌ره یه هفته ای میشه که هر از گاهی بابا میگه ،کمکیشو از پنج ماهگیش شروع کردم ،اها اینم بگم اواخر شیش دندونشم در اومد بعد اون یکم بی اشتها شده اصلا دوست نداره غذا بخوره،حالا شمام از نی نی هاتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه، من اول از لعاب برنج شروع کردم سه چهار روز  روزی سه چهار ق م خوری بهش دادم بعدش فر ...

مرسی گلم همچنین فرنی از اینایی ک فروشگاه ها میفروشن دادی بهش؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نی نی منم ۱۶ ماهشه تازه حالت ۴ دستو پا میگیره ولی حرکت نمیکنه 🥲

چرا اینقدر دیر ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نی نی منم ۱۶ ماهشه تازه حالت ۴ دستو پا میگیره ولی حرکت نمیکنه 🥲

الان مگه نباید راه میرفت ؟ کمکش کن دستاشو پاهاشو اونجوری که تو چهار دست و رفتن میبرم همون حالت ببرجلو تا یاد بگیره منم برایش همین کار و میکنم

الان مگه نباید راه میرفت ؟ کمکش کن دستاشو پاهاشو اونجوری که تو چهار دست و رفتن میبرم همون حالت ببرجل ...

چرا الان باید میدویید 😥

کمکش میدم کاردرمانی میبرم ک ب اینجا رسیده

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

اشکالی ندارد اصلا نگران نباش پسر منم 15ماهگی راه رفت، چهار دست و دلم اصلا نرفت فقط سینه خیز میرفت&nb ...

بنظر شما کی میتونه کامل مستقل بره ؟؟ الان دو هفته ای میشه حالتشو میگیره ولی زود میفته ، دو سه روز هست مثلا شاید یبار در روز در حد دو سه قدم میره جلو بازم پاهاش سر میخوره

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

مرسی گلم همچنین فرنی از اینایی ک فروشگاه ها میفروشن دادی بهش؟

نه فرنی خودم درست میکنم واسش آرد برنج از بجای معتبر گرفتم خودم فرنی درست میکنم یه ق آرد میریزم تو نصف لیوان آب یکم کره و نبات یا یه کوچولو قندی چیزی میندازم توش که یکم شیرین باشه می‌ذارم رو شعله کنش میکنم تا قوام بیاد به میدم به دخترم

بنظر شما کی میتونه کامل مستقل بره ؟؟ الان دو هفته ای میشه حالتشو میگیره ولی زود میفته ، دو سه روز هس ...

پس راه میره،اصلا جای نگرانی ندارد خدارو شکر،دو سه ماه دیگه کامل می‌تونه بدون کمک راه بره شایدم زودتر