2777
2789
عنوان

شوهرم و دختر عمه هاش

487 بازدید | 27 پست

سلام 

تازه عضو شدم ، یه سوال ازتون دارم.

همسرم تقریبا با بقیه خانوما اصلا گرم نمیگیره و حرف نمیزنه ولی نمیدونم چرا انقدر با دختر عمه هاش راحته ، مخصوصا یکیشون که تقریبا هم سن خودشه شاید یکی دوسال کوچیکتر باشه ،

چند شب پیش رفته بودیم خونشون بعد خیلی راحت اسمش و صدا میزد و می‌گفت می‌خندید باهاش ، منم عصبی شده بودم چون همسرم همچین اخلاقی نداره اصولا ، بعد جالبه شوهرم منو به اسم صدا نمیکنه ولی خیلی راحت اونو به اسم صدا میزد و اینکه اصلا پیششون یجوری رفتار نمی‌کرد که فکر کنن دوسم داره و یجور خنثی بود باهام کلا ، منم وسط مهمونی گفتم خوش نمیاد ازین رفتارت ولی بازم ادامه داد ، تهشم به دعوا کشید الانم میگه تو توهم زدی و فلان ، بهش گفتم حد خودتو بدون چجوریه انقدر تو مهمونی با اون گفتی خندیدی ولی با من عین برج زهرمار بودی ، الان میخوام بدونم من اشتباه میکنم؟؟؟

اون خانمم متاهله ولی اخلاقش یجوریه که باهمه آقایون میگه میخنده ولی من کاری به این خانم ندارم الان میخوام بدونم رفتار همسرم درسته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اسم شما رو صدا نمیزنه

با هم مشکل دارین 

سعی کنین زندگیتونو و روابطتونو مدیریت کنین 

شما دو نفر کلا با هم مشکل دارین ربطی به اون خانم نداره

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

با هم بزرگ شدن، الان پسر خاله منم اونروز راحت باهام حرف زد، حتما زنش الان باهاش جنگ داره؟؟؟؟؟

عزمزمه من بهش گفتم اتفاقا اصلا رفتارت با دخترعمت مهم نیست ، میخوام بدونم چرا جلوی اون با من بداخلاقی؟؟

چرا اسم شما رو صدا نمیزنه با هم مشکل دارین  سعی کنین زندگیتونو و روابطتونو مدیریت کنین  ...

اصلااااااا مشکل نداشتیم باهم ، منظورم اینه منو عشقم و نفسم و عمرم و ... صدا میزنه به اسم صدا نمیکنه، چرا باید یکی دیگه رو به اسم صدا کنی و جلوش با من بداخلاقی کنی