2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بگید همچین مردی وجود خارجی داره؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 62 پست
عزیزم شوهر من هم آذر ماهی هست،و وضعیت متوسطی داره و از نظر اخلاق و لارج بودن خیلی خوبه و خانواده دوس ...

انشاالله خدا برای شما حفظش کنه و همیشه کنار هم در سلامتی و آرامش باشید ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب چجوری باید همچین کیسی پیدا کنیم 

باید خودت باشی . هدفت تو زندگی منفعت طلبی تو ازدواج نباشه. دنبال واقعا زندگی کردن باشی. دروغ گفتن تو شروع رابطه. فاتحه اون رابطه رو خونده. اونوقت ادم خوب هم قسمتت میشه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اره  با هم  کلا اینجور مردها هم دنبال خانمای مستقل هستن

منم یبار تو ی تاپیک اینو مطرح کردم همه ضد حال زدن گفتن نمیشه تو این دوره زمونه سخته زن شکسته میشه و… تا بیایید خونه ماشین بخرید امرتون رفته و … تازه گفتن دختر و پسر درآمدشون رو هم ۶۰ تومن باشه اومدن گفتن خیلی کمه نمیشه

✨🤍love me like you do
چجوری باید انتخاب کنیم ک کیس خوبی نصیب مون شه

فکر کنم اول باید باور کنی که هست و قلبا از خدا بخوای سر راه همدیگه قرار بگیرید...

دوم اینکه، من بعد ۱۲ سال زندگی متوجه شدم، زوج مناسب، زوج کامل نیست، درواقع زوج هماهنگ هستش، مثلا علایق و سلایق مشترک باشه، در و تخته جور باشه.

مثلا اگه شوهر اهل ولخرجی باشه و زن اهل خرج نکردن، زن روی شوهرش عیب میزاره و شاکیه که ولخرجه، و مرد روی زن عیب میزاره که خسیسه.

به این موضوع فکر کن، عیب هایی که دیگران روی همسرانشون میزارن، درواقع از نظر اینا عیبه، اگه خودشون هم اونطور بودن، نه تنها عیب حساب نمیشه، بلکه بسیار خوشحال هم خواهند بود.

در حال بهبود....

منم یبار تو ی تاپیک اینو مطرح کردم همه ضد حال زدن گفتن نمیشه تو این دوره زمونه سخته زن شکسته میشه و… ...

من نمیدونم هرکسی یه هدفی داره

خیلیا دوست دارن صبح تا سب بشینن تو خونه شوهرشون کار کنه 

خیلی هم هستن همسرشون پولدارن ولی خودشونم مستقلن و کار دارن

مثلا خانومایی که پزشکن

یا تو کار بیزینس هستن و ... نمونه ش زیاده

منتها هرکسی یه خط فکری داره برای زندگیش یه هدفی

این سایت همه جور ادمی هست از بچه ۱۰ ساله تا خانم ۷۰ ساله از هرجایی با هر محیط زندگی و تربیتی

قرار نیست شبیه هم فکر کنیم 

یه خانومی با شوهر کردن راضی میشه یه خانومی نه