2777
2789

خانما دو هفته هست موهام رو کراتینه کردم شامپو و ماسک مو لایتنس گفتن استفاده کنم منم از دی جی کالا سفارش دادم الان دو هفته هست ک نیومده منم فقط یک بار مجبور شدم با آب خالی بشورم

الان دوباره برم با آب بشورم هیچی نمیش؟

فکر نکنم

من کار خاصی‌ نکردم ی مدت طولانی موهامو صاف صاف کرده بودم

اما خب باز ک فر شد خوشحال شدم یهویی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

با شامپو بچه بشور خوب

یا یه شامپوی روزانه ملایم

اما یه بار شستن با شامپوی معمولی هم چیزی نمیشه. من یه ماه پیش کراتین کردم هفته دوم به شامپوی بدون سولفات دسترسی نداشتم با شامپوی معمولی شستم. با یه بار چیزی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراتین خوب با شامپو معمولی از بین نمیره،با شامپو معمولی بشور،موهای کرلتین شده اگه کف سر چرب بمونه ریزش میگیره،هفته ای دوبارو باید کف سرو با شامپو معمولی بشوری،فعلا بشور تا برسه خریدات

😊😊🙆‍♀️🙂

عب نداره با شامپو معمولی بشور 

من حتی خیلی وقتا از ماسک تو  حموم هم استفاده نمیکنم چون موهام خیلی پر و بلنده واقعا حوصلم نمیشه 

بعدش اومدی بیرون حتما سرم مو بزن هیچی نمیشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

این سعادت نصیب هرکسی نمیشه، ماشاالله خوشبحالتون

فداتشم عزیزم 💗

اما روغن بادوم تلخ عالیه 

من به خاطره این که موهامو تو مدرسه خیلی می‌کشیدم واسه بستن موهام پشت گوشم خیلی خالی شده بود یه مدت همش سره دوتا انگشتمو روغن می‌کشیدم قسمت پشت گوشمو ماساژ میدادم دیگه اوکی شد 

میتونی روغن رزماری ،بادوم تلخ ،نارگیل باهم قاطی کنی بزنی به سره انگشتات بعد کف سرت رو ماساژ بدی هم ریزش اگه باشه قطع میشه هم پرشت میشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

فداتشم عزیزم 💗 اما روغن بادوم تلخ عالیه  من به خاطره این که موهامو تو مدرسه خیلی می‌کشیدم وا ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت. حتماااااا امتحان میکنم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی