2777
2789
عنوان

خانمهای باردار و ترسو نیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 101 پست
خونمون خیلی قشنگ و دلبازه واقعا جای خوبیه با این حال صاحب خونه مون خودش رفته پایین شهر مستاجر شده ای ...

خانم یه سری راه حل هست برای برطف کردن مثل دود کردن اسفند کندر زیاد تو یه کلیپ دیدم میخوای دوباره ببینم بهت بگم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم خدای نکرده پسرم طوریش بشه نگرانم براش 

پسرتونو‌تنها نذارید پیشش درباره این چیزا صحبت نکنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خانم یه سری راه حل هست برای برطف کردن مثل دود کردن اسفند کندر زیاد تو یه کلیپ دیدم میخوای دوباره ببی ...

آره عزیزم ممنون میشم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

تو تاپیکهای که در این مورد بوده منم تجربه خواهرمو گفتم که تقریبا یه جاهاییش مشابه تجربه شما بوده

متاسفانه خیلی ها چون خودشون تجربه نکردن این حرفارو به تمسخر گرفتن و انگ بیماری و... میرنن

ولی من کاملا درک میکنم شما چی میگید و چی تجربه میکنید

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
خانم یه سری راه حل هست برای برطف کردن مثل دود کردن اسفند کندر زیاد تو یه کلیپ دیدم میخوای دوباره ببی ...

عزیزم انشاالله مشکلات شما هم حل بشه 🙏

آره عزیزم ممنون میشم 

شب میتونم بنویسم برم خونه یه دور دوباره کلیپ گوش بدم بنویسمش برات (راهی هست تو نی سایت کلیپ برات بفرستم؟؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تو تاپیکهای که در این مورد بوده منم تجربه خواهرمو گفتم که تقریبا یه جاهاییش مشابه تجربه شما بوده مت ...

آدم تا سر خودش نیاد فکر میکنه دروغه

ماهم توخونمون هست و یه پسر جوونه و منو مامانم قشنگ دیدیمش و حتی خیلی واضح صدام کرده

میتونم بپرسم مشخصات ظاهریش چه شکلیه؟و چیا میگه؟

انچه قسمت توست؛از کنارت نخواهد گذشت!  INTJ📚     Army ♡ minozy
شب میتونم بنویسم برم خونه یه دور دوباره کلیپ گوش بدم بنویسمش برات (راهی هست تو نی سایت کلیپ برات بفر ...

توضیح بدید گلم 😘

ما خونمون جن اینا نداشت. ولی چند روز پیش ی وسیله گذاشتم بالای کمد. همسرمم دید. گفت بزار هنونجا تا ج ...

وای منم چند روز بود کلیدمو گم کردم  همه جا رو گشتیم نبود دیگه رفتیم تمام قفل های ساختمون رو عوض کردیم حتی کیفم پاره شد تمام کیفمو خالی کردم بردم بیرون دادم دوختش وقتی اومدم خونه زیپ کیفمو باز کردم ببینم خوب دوخته یا نه دسته کلیدم که نه تا کلید بهش بود تو کیفم دیدم اصلا شوکه شده بودم!!!