2777
2789

چطور؟؟؟خب اگه بیمه تکمیلی داری تکرارش کن مطمئن بشی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم داروخورده باشین تاثییر بذاره

فکر نمیکنم دارو به ذخیره تخمدان کاری داشته باشه،اون مقدار سر جاشه 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه این آزمایش آزاد

گلم عددش چند بود؟؟؟

نه این آزمایش آزاد

ببخش اشتباهی ریپ زدم،من این آزمایش رو  انجام دادم فقط ۱۰درصدش رو دادم بقیه رو بیمه تکمیلی داد

فکر نمیکنم دارو به ذخیره تخمدان کاری داشته باشه،اون مقدار سر جاشه 

آخه یکی اینجا داروی تحریک تخمدان خورده بود عدد آزمایشش بالا بوده دکتر گفته بخاطر داروهستش بعدا تکرار کن

ببخش اشتباهی ریپ زدم،من این آزمایش رو با انجام دادم فقط ۱۰درصدش رو دادم بقیه رو بیمه تکمیلی داد

فدات 

اشکالی نداره

اصلا

نمیدونم من دو ماه پیش انجام 

دادم گفتن کلش آزاد هستش

۸۰۰ گرفتن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فدات  اشکالی نداره اصلا نمیدونم من دو ماه پیش انجام  دادم گفتن کلش آزاد هستش ۸۰۰ گرفت ...

واس منم ۸۴۰شد،خدایی خیلی گرونه واس یه ازمایش

واس منم ۸۴۰شد،خدایی خیلی گرونه واس یه ازمایش

خوب پس همونه بقیش رو بیمه حساب کرده این هم آزاد 

شده

آره

بابا

من چون کیست آندومتریوز دارم

میخواستم ببینم چه تاثیری روش 

گذاشته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره من ابجیم اشتباه شده بود  مگ ازماش ذخیره تخمدان نیست؟؟ بهش گفتن ذخیره ات نیمه چقد گریه کرد ...

منم یهو کم شده چند روزه روز و شبم شده گریه ابجیت چند سالش بود؟ بعدش اومد رو چند؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز