2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 

کانالشون الان تایپ میکنم برید تلگرام سرچ بزنید برای قم هستن خیلی خوبن خیلی صبور مشاوره میدن قشنگ وقت میذارن و ادم رو اروم میکنن ( کانال وسواس فقهی استاد بیگدلی) من اصلا قصد تبلغیشون ندارم چون گفتم شاید بعضیا از شر این بیماری نجات پیدا کنن میذارم 

من وسواس دارم خیلی زیاد داغونم😓😓😓

اگر شرعی باشه گذاشتم بخون عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه منم دعا کنید صفر تا صد راجع ب هر‌موضوع‌وسواس دینی کمک میکنند

کانال خوبیه،اما درمان نشدم

چرا عزیزم؟ بنظرم سعی کن قبول کنی حرفاشون رو و حرف شیطون گوش ندی من قضاوتت نمیکنم چون حودمم وسواسیم شدید بود خیلی شدید بهتر شدم اما بنظرم اهمیت نده وقتی اونا میگن بپذیر من استاد چهرقانی تماس داشتم خیلی خوبه خیلی بنظرم با این خانم یبار مشاوره بردار

چرا عزیزم؟ بنظرم سعی کن قبول کنی حرفاشون رو و حرف شیطون گوش ندی من قضاوتت نمیکنم چون حودمم وسواسیم ش ...

من وسواس نبودم بعدکرونا ازبس میشورم تبدیل شد به وسواس،الان مشکلم تودستشویی رفتنه هروقت میرم دستشویی حس میکنم همه جام ادرار میپاشه بعدش باید حمام برم خیلی خسته شدم وداغونم،به بچه هام نزدیک نمیشم میگم حتما به اونا هم ادرار میپاشه نجسن دخترم ۵سالشه هرروز حمامش میدم  

من وسواس نبودم بعدکرونا ازبس میشورم تبدیل شد به وسواس،الان مشکلم تودستشویی رفتنه هروقت میرم دستشویی ...

عزیزم اب شهری ک ب شلنگ وصله جاریه شما موقع رفتن استادشون میگف جوراب بپوشید اینطوری دبگ چیزی نیس من خودم میدونم اسرافه و‌گناه اما اب باز میذارم وقتی اب پرت شه چون اب جاریه نجس نیس حتی اگ ب ادرار خورده باشه حکم شرعیه خیالت راحت الکی انقد درگیر نکن زندگیو برا خودت همه ما ب حد کافی دغدغه داریم نیازی نیس انقد دغدغه بیشترم اضافه کنیم بحرف من گوش کن

[QUOTE=320502696]من وسواس نبودم بعدکرونا ازبس میشورم تبدیل شد به وسواس،الان مشکلم تودستشویی رفتنه هروقت میرم دستشویی ...[

ما ب اشنامون هروقت بچه میبرد سرویس تا بچه پا میزد ب اب پرت میشد بهشون فک میکرد همه چیشون نجس شده انقد بچه رو و خودش رو اذیت میکرد ک نگو؛ وقتی فهمید ک اب جارب نجاست انتقال نمیده خیالش راحت شد اما میدونی چند وقت اذیت کرد خودشو بچشو شمام خیالت راحت یا جوراب بپوش و برو‌سرویس‌ک حس نکنی ادرار پاشیده بهت بالاخره ی راه درمانه چاره نیس یام اگ اب جاری باز بود و همزمان ادار پخش شد تو نمیدونی کدومه ک پس نجس نیس هیچی برات مطمئن باشششششش