2777
2789

این افراد به لحاظ ذهنی  ضریب هوشی بسیار پایینی دارند و خوش شانسیهای زندگی خود را به حساب درایت و ذکاوت خود میگذارند و اشتباهات و به اصطلاح بد بیاریهای زندگی دیگران را در ذهن فرومایه خود بزرگ نمایی کرده و با ساده لوحی سعی در راهنمایی افرادی دارند که از نظرشان اشتباه میکنند و راه و رسم صحیح زندگی را نمیدانند و خود را چون زورویی میبینند که باید سر راه کس و ناکس قرار بگیرند و دهان خود را به عرض شانه باز کرده و افکار قدیمی و پوسیده و سطح پایین خود را به خورد بقیه بدهند و پس از سخنرانی احساس آرامش و خشنودی میکنند که گوهرهایی که از ذهن بیمارشان تراوش کرده الان قرار هست که زندگی آن فرد را نجات بدهد.دیگر برایشان فرقی ندارد که آن شخص به لحاظ تحصیلی و سطح اطلاعات از ایشان بالاتر است و احتیاجی به نصایح سطحی و بدون مطالعه و تحقیق این شخص ندارد.متاسفانه نکته اینجاست که افراد نصیحت گر به هیچ عنوان به این مساله فکر نکرده اند که با این کار این حس را به شنونده القا میکنند که ما مدام در دل کارهای غلط و شیوه زندگی تو را زیر نظر میگیریم تا ایرادی را از ان استخراج کرده و به روی طرف بیاوریم.به نظر اینجانب نصیحتگری و اظهار خیر خواهی شرایط و سیاست خاصی دارد که اگر کسی آن را نمیداند بهتر است سکوت کند تا کار را خراب نکند.افرادی که زبانشان به تعریف کردن از کوچکترین نقاط مثبت دیگران است؛اگر از هر ده جمله تعریف؛یک جمله از آن نیز نصیحت باشد بسسسیار بیشتر تاثیر گذار خواهد بود تا مدام از هرچیز ایرادو اشکال گرفتن.

نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود دقیقا همینه

خانواده من همینن

هم بابام هم مامانم

فقط بلدن ایراد بگیرن یبار نشد نقاط قوت و مثبتمو بگن 

تا یه خطا میکنم دهناشون باز میشه و هزار جور نصیحت

اینقده میگن که مغز ادم متلاشی میشه

ادم عاقل گوش میکنه درست بود قبول میکنه نبود رد میکنه ولی عقده ای نمیشه نسبت به طرف

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

درخت هرچه پر بارتر افتاده تر.

و کسی که از نظر هوش اجتماعی بالاتر میتواند بفهمد و درک کند هیچ اشکالی ندارد اینگونه افراد حرف دلشان و بعضا تجربه هایشان را بدون هیچ چشم داشتی در اختیارشان قرار میدهند.

بگذاریم دیگران حرف بزنند.

ولی از طرفی بعضی از اشخاص متاسفانه عقده های چندین ساله ی خود را با بیان افکار مسموم خود چنان بازگو میکنن که طرف مقابل عصبی و ناراحت میشود.

چه میشود کرد آدمها متفاوتن.

به تعداد آدمها راه هست برای رسیدن به خدا😂😁

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻