2777
2789
عنوان

خبر بارداری بدم یانه

1239 بازدید | 101 پست

الان هفته پنجم هستم شدید علائم دارم

تهوع،بی اشتهایی، سردرد،سرگیجه،خستگی،بی حالی وسوزش معده دارم همسرم میدونه میخواستم بعد از سونوی تشکیل قلب به مامانم بگم اماخیلی حالم بده مامانم نزدیکمه میتونه کمکم کنه

تو مطالب سایتا که میخونم میگن تا هفته ۱۲ نگید چون احتمال سقط هست 

دودلم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۵ ماهگی نگفتم خیلی راحت بووم اما نگم از بعدش وقتی فهمیدن برام زندگی نذاشتن 

اگه دوروبرت ادم خوب هست میتونی بعد سونو انتی همون ۱۲ هفتگی بگی اگه مث من بدن خدایی نکرده تا شکمت بالا نزده نگو

به مامانت فقط بگو

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خانواده که غریبه نیست 

من وقتی ازمایشم مثبت شد گفتم چون حالم خیلی بد بود 

نمیگفتم هم میفهمیدن. نزدیک هم هستیم 

ولی بقیه فامیل کسی چیزی نمیدونه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من الان هفته ۱۸هستم به خانواده شوهرم نگفتم ولی از همون اول به مامانم اطلاع دادم حتما بهش بگو

یعنی شماه ۴ماهته؟

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

من ب مادرم روزی ک مثبت شد گفتم

یعنی خانه‌ی مادرم بودم ک بی بی چک زدم

اول به مادرم گفتم بعد شوهرم  

ولی شوهرم گفت من تا دو سه ماهه نشی ب خانواده ی خودم نمیگم.

ولی مادر خود آدم فرق داره خیلی کمک حاله.

منم ۵ هفته و ۵ روزمه