2777
2789

خانوما من موهام بلندن امروز تو آینه نگاه کردم دیدم یه تیکه از موهای جلوی سرم قیچی شده موهام چتری و اینا نیست بلنده

این اواخر شب خونه کسی نموندم جای خاصی نرفتم نمی‌دونم دیروزم اینجوری بود یا نه سرم شلوغ بود زیاد توجهی نکردم ب خودم ولی پریروز نبود اینشکلی . الان دیدم خیلی تابلوعه 

خونمم خودم هستم و شوهرم.

به شوهرم نمیتونم تهمت بزنم آخه احمق نیست بخوادم کاری کنه بیاد از جلوی موهام بچینه

خیلی ترسیدم میگن برای دعا گرفتن موی طرفو میچینن

اصلا هنوز تو شوکم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مو خیلی کارا میکنن،مطمنی جایی نرفتی یا کسی خونت نیومده؟ بچه نداری؟بشوعرتدبگو موهام کوتاه شده یه قصمتش

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
با مو خیلی کارا میکنن،مطمنی جایی نرفتی یا کسی خونت نیومده؟ بچه نداری؟بشوعرتدبگو موهام کوتاه شده یه ق ...

*قسمت

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
احتمالا از آسیب رنگ و دکلره قطع شده از اون قسمت موهای جلوی سرم حتی دکلره هم نداشت اما کات شده از نص ...

اینم میشه🤔 آخه حدود ده ماه پیش دکلره نه چندان خوبی انجام دادم 

اینم میشه🤔 آخه حدود ده ماه پیش دکلره نه چندان خوبی انجام دادم 

پس مطمئن باش موهاتو دکلره سوزونده بوده و دیگه بعد از ده ماه شستشو مقاومت موهات تموم شده و دقیقا از همون نقطه کات شده مثل من