2777
2789
عنوان

دندون زیره کامپوزیت

552 بازدید | 16 پست

سلام

۸ ماهه ک دندونمو کامپوزیت کردم 

۲ تاش شکسته دندونه زیریم اینجوری ریشش سفید شده😟

و دندونای زیرش نسبت ب قبل زرد تر شده میخلم ببرم کامپوزیتارو ریموو کنم میترسم دندونام بپوسن

الان اینارو چیکارشون کنم🥺اگه امشون همینجوری ریششون سفید شده باشه چی؟

عجب اشتباهی کردم کامپوزیت کردم😭

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

زرد نشدن 

چشمت ب رنگ سفید کامپوزیت عادت کرده اینجوری فک میکنی

ریمو نکن حیفه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

زرد نشدن  چشمت ب رنگ سفید کامپوزیت عادت کرده اینجوری فک میکنی ریمو نکن حیفه

نه نسبت ب دندونای پایینیم ک کامپوزیت نکردم میبینم ک زرد تره

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همین کامپوزیت نمی کنم چون مبگم خب اینی که رو دندون میزاره . خود اصل دندون اون زیر نه مسواک میشه نه تمیز میشه نه دیده میده چه بلایی سرش داره میاد

مثل ناخن کاشت که خود ناخن زیر مواد نابود میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عه چه خوبه. چقدر هزینه کردی برا هر دندون؟

به دندون اصلی آسیب نمیزنه و میتونی برش داری؟

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نه نسبت ب دندونای پایینیم ک کامپوزیت نکردم میبینم ک زرد تره

نه بابا ازین خمیر دندون آبی ها سفید کننده هستن بگیر "فقط" دندون های زرد رو با اون مسواک کن چون دندونا رو حساس میکنه به همه دندونات نزن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
کامپوزیت و نمیدونم ولی ی ه دندونپزشک خارجی تو یوتیوب می گفت این بلاگرای جوونی که لیمینت می کنن تو ده ...

لمینیت با ایمپلنت فرق داره؟

دندانپزشک من دندوناش رنگش مثلاً یه کوچولو به زردی می‌زنه که یه بار بهش گفتم چرا دندون‌های خودتونو کامپوزیت یا نمی‌دونم لمینت و اینا نمی‌کنید گفت چون می‌دونم چه ضررایی داره انجام نمی‌دم به کساییم که میان پیش خودم توصیه می‌کنم این کارو نکنن مگر اینکه دیگه خودشون خیلی دوست داشته باشن و راغب باشن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
لمینیت با ایمپلنت فرق داره؟

اره مثل کامپوزیته جزو کارای زیباییه 

ایمپلنت کلا یه چیز دیگه است جنبه درمانی داره وقتی یه دندون شدیدا پوسیده و راهی نداره می کشن به جاش ایمپلنت می کنن که شبیه دندونه ولی پایه فلزی داره.

اره مثل کامپوزیته جزو کارای زیباییه  ایمپلنت کلا یه چیز دیگه است جنبه درمانی داره وقتی یه دندو ...

آها لمینیت اونیه که دندون رو میتراشن تا کوچک بشه؟ بعد روش لمینیت میزنن؟