2777
2789

تفاوت last با past  چیه؟ 

چرا میگیم last week  ولی میگیم past years 

چرا last به جای past بکار نمیبریم؟

مگه هردو به معنی گذشته نیستند؟

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این Last Week یعنی هفته قبل (بازه ۷ روزه که تموم شد و رفت)

اما past Year یعنی ۳۶۵ روز گذشته که امروز هم حسابه یعنی سال گذشته که امروز هم جزئی از اون سال حساب شده

ما last Year هم داریم که یعنی ۱ سال قبل یعنی مثلا از اول تا آخر سال ۲۰۲۲ که تموم شد و رفت و تا به امروز ادامه نداره

Last معنای محدودتری داره و مفهوم آخرین قسمت از یه دوره گذشته رو میده‌. Past وقتی بخواد برای سال بیاد معمولا واسه یه دوره بزرگتری با محدوده نامشخص میاد.

Past year (مفرد) معمولا استفاده نمیشه. پست در سال برای جمع میاد؛ سال‌های گذشته past years 

لست معنای «اخیر» داره، مثلا دو ساعت اخیر

پست معنای «قبل» داره، دو ساعت قبل. پست معنی اخیر نمیده

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

The words "last" and "past" both refer to a point in time or events that have already taken place. However, there are specific contexts where one is preferred over the other.

"Last" refers to the most recent occurrence of a specific event or period in time. For example, "last week" refers to the previous week

On the other hand, "past" typically refers to a longer and more general period of time, often relating to events that occurred before the present. For example, "past years" indicates a more broad timespan, not limited to a specific recent occurrence but rather encompasses a range of years in the past.

In summary, both "last" and "past" indicate events that occurred in the past, but "last" is more specific and recent, while "past" refers to a broader and more general time frame.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

با گزارشی که زدی تاپیک ترکید و نتونستم نظر ارزشمندتو بخونم  

ولی کلا سعی کن تو زندگیت نگاه صفر و صدی نداشته باشی

اگه یکم دقت میکردی تو تاپیک من خیلیا واقعیات خوبی های مهاجرت رو هم گفتن و من ازشون تشکر کردم

من میخواستم اطلاعات کسب کنم

ولی اینکه تو برات مقدور نیست ازاینجا بری دلیل نمیشه دیگرانو تحقیر کنی

با گزارشی که زدی تاپیک ترکید و نتونستم نظر ارزشمندتو بخونم     ولی کلا سعی کن تو زندگیت ن ...

به جای دنبال من راه افتادن این تاپیک اون تاپیک به زندگیتون برسین خدا هم کمکتون میکنه فرجی بشه برین از نزدیک ببینید نه اینکه نظر کساییو بپرسید که از اینور هیابون اونورم نرفتند! 

این حد از بیکاری برام خیلی  تعجب اوره! 

تو تاپیکتونم گفتم به جای این بررسیا زندگیتونو برسی کنید که کجا کم کاری شده که حاصلش شده این ادبیات ! الان تاپیکاتونو گذرا نگاه کردم فهمیدم با کی داشتم بحث میکردم!

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است