دیدم اونا ازاین دونه ها میدن دیگه گوشتش با رسمی فرقی نداره ی بار ۸ تاخریدم گفتم خودم کمی برسم بشه ۸۰۰ گرم حدالاقل هرچی کاهو برنج ریختم نخوردن جز اب هر روزم یکیش مرد فهمیدم دونه خور بودن سرمون کلاه گذاشتن با اینکه شکلشون محلی بود سفید نبودن به طرف گفتیم گفت میارم باز شوهرم بی خیالش شد گفت مریضشو میاره بچمو مریض میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سمت خودمون یکی هست نمیفروشه محله ما اطباع بیشتره فهمیدم افغانیا مرغ و تا تخم نذاره سر نمیبرن خروس و تاوقتی قوقولی نکنه که اونم بدردم نمیخوره واسه همین تاپیک زدم خووهش میکنم جایی کسی رو میشناسید معرفی کنید
بله الان جوجه محلی هم پرورشی اومده خب شما از اونا خریدید که با دستگاه تولید میشن و میارن بازار با کا ...
نمیدونم شوهرم خرید ولی طرفم نگفته بود غذای مخصوصه درواقع سرمون کلاه گذاشت دیوارشرایطی که میخوام محدوده خواستم اینطوری هم بگردم ممنون میشم کسی رو میشناسید معرفی کنید
سرای ایرانی رفته باشید سر اتوبانه دوتا در داره دری که سمت افسریه اس بپرسید ۱۵ متری دوم کدوم سمته پیاده دوتا چهارراه بیایید پایین پیدامیکنید همه میشناسن