2777
2789
عنوان

چطوری رمز دوم بگیرم

1308 بازدید | 22 پست

سلام خانوما صب بخیر 

من میخام از سایت لباس سفارش بدم اما رمز دوم و رمز پویا ندارم باید چطوری بگیرم؟ اصلا فرق این دوتا چیه؟ ممنون که راهنماییم میکنین

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

اگر فعال نیست میری بانک ، فعال میکنه ، از عابر بانک کد میگیری فعال میکنی

باید حتما همون بانکی برم که کارت گرفتم یا یه شعبه دیگه هم برم اوکیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عابر بانکی که کارتتو ازونجا گرفتی کارتو بنداز نوشته رمز دوم  رمز دوم انتخاب کن  فیش ...

ینی نیاز نیست برم بانک؟ بعد اون رمزی که بهم میده یه بار مصرفه یا دیگه همیشه رمز دومم همونه؟

هر بانکی باشه ، مشکلی نیست

اونجا هم بگی ، کمک میکنن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

شعبه دیگه هم میشه

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ینی نیاز نیست برم بانک؟ بعد اون رمزی که بهم میده یه بار مصرفه یا دیگه همیشه رمز دومم همونه؟

اون رمزی که میده 

رو موقع نصب اپلیکیشن رو گوشیت استفاده میکنی

بعد هر بار که خرید داری

شماره کارت میزنی و  درخواست رمز پویا 

رمز به گوشیت پیامک میشه

هر بار یه رمز جدید

اون رمزی که میده  رو موقع نصب اپلیکیشن رو گوشیت استفاده میکنی بعد هر بار که خرید داری شما ...

ینی رمزی که عابر بانک بهم میده برای نصب اپیکیشن همراه بانک هستش؟ینی برای خرید از سایت که رمش پویا میخاد نیازی به رمز دوم نیست که داشته باشم؟

ینی رمزی که عابر بانک بهم میده برای نصب اپیکیشن همراه بانک هستش؟ینی برای خرید از سایت که رمش پویا می ...

بله

ولی قبلش باید بانک فعال کنه

فعال نباشه ، عابر بانک بهت نمیده

😭برم بانک بگم چی؟ بگم رمز دوم میخام فعال کنم یا پویا؟

رمز دوم منسوخ شده

رمز پویا یا همون یکبار مصرف رو جایگزین کردن

دوتاش یکیه

آقا یکی به من کمک کنه 

رمز پویام رو چند بار اشتباه زدم غیرفعال شده 

باید حتما برم بانک؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷