2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

78 بازدید | 11 پست

نمیتونم تا صبح بخوابم از بس ک استرس دارم . خیلی حالم بده هیچکس نیست باهاش حرف بزنم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
چیشدهههه

برای چندمین بار امشب دوباره فهمیدم همسرم بازم بهم خیانت کرده..الهی بمیرم راحت شم از دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چت یا رابطه ؟؟

قبلا رابطه داشت ایندفعه رو دقیق هنوز نمیدونم اما چت بوده بخدا دارم میمیرم خسته شدم توروخدا برام از ته قلبت دعا کن صلوات بفرس حالم خیلی بده

قبلا رابطه داشت ایندفعه رو دقیق هنوز نمیدونم اما چت بوده بخدا دارم میمیرم خسته شدم توروخدا برام از ت ...

چرا موندی؟وای من بودم سکته میکردم بخدا قهر کن برو خونه بابات اینطوری پروش کردیه خب 

حقو ولش ادب فداش
چرا موندی؟وای من بودم سکته میکردم بخدا قهر کن برو خونه بابات اینطوری پروش کردیه خب 

قهر کردم رفتم پنج ماه نبودم . چهار ماهه برگشتم امروز دختره بهم پیام داد از همه چیز خبر داشت اینک شوهرم اومده برای آشتی من خونه خواب بودمو..  حتی اون موقعی ک اومده دنبالم و من اشغال کثافت هم باز گولشو خوردم بازم با اون بوده دارم میمیرم هر چی از دختره پرسیدم هنوز با همین یا نه جواب نداد همش بحث و میپیچوند... چقدر نامرده این مرد چقدر کثافته نمی‌دونم چرا من آنقدر بدبختم بخدا هنوز نمیدونم چیکار کردم ب کی بد کردم ک اینا سرم میاد

بنظرم طلاق بگیر خودتو راحت کن اون واسه تو شوهر نمیشه

دعا کن بتونم 😔خانواده ها نمیزارن