2777
2789
عنوان

مردی که تو کارای خونه دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کاملا میفهممت چون جاریم روانی شده از دست شوهرش .وای مرتیکه برگشته میگه بچه گوشه روفرشی رو دست نزن میره کنار فرش کثیف میشه. 

اخ اخ به جهنم که کثیف میشه میخام که فرش آتیش بگیره اصلا یه خاله زنک بازی هایی داره که نگو 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
من کاملا میفهممت چون جاریم روانی شده از دست شوهرش .وای مرتیکه برگشته میگه بچه گوشه روفرشی رو دست نزن ...

اره منم روانی شدم چون وسواسم داره. کارشم یجوریه که بیشتر خونس. یعنی دیگه..... 

اره منم روانی شدم چون وسواسم داره. کارشم یجوریه که بیشتر خونس. یعنی دیگه..... 

برو پیش روانپزشک مشکلش رو بگو و بگو خودش دکتر نمیاد دارو هایی که داد رو بگیر قرصها رو هر بار له کن حل کن تو آب میوه یا شربت که پر رنگ باشه نفهمه بده بخوره شک نکن حالش بهتر میشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

حق داری خیلی سخته شوهرم زیاد کاری نداره اما گاهی ک گیر میده خیلی رو اعصابمه بابامم گاهی 

شوهر خواهرشوهرمم از این دسته س همش میگه زنا کارنمیکنن زیر فرشاشون اشغال جم میشه اینه ها لکه  گاز کثیفه حیاطو نمیشورن و........ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وای جدی میگی؟؟؟ یعنی درست میشه؟ 

اره درست میشه یه روان پزشک خوب تو شهرتون پیدا کن .تمام علاعم شوهرت رو بهش بگو وسواسشم بگو 

به شوهرت هم هیچی نگو .

حواست باشه ها روان پزشک فقط دارو میده اشتباه نری پیش روان شناس.

خودت رو نجات بده من این توصیه رو به جاریم بگم پاره پورم میکنه ولی بنظرم شما انجام بده چون درواقع شما داری با یک شخص دارای اختلال زندگی میکنی ،افراد دارای اختلال هم چون دنبال درمان نمیرن با رفتار های بیمار گونه ای که دارن اطرافیانشون رو مريض میکنن 

اره درست میشه یه روان پزشک خوب تو شهرتون پیدا کن .تمام علاعم شوهرت رو بهش بگو وسواسشم بگو  به ...

خدا خیرت بده ایشالا حتما میرم ایشالا که درست بشه چون دیگه نمیکشم خیلی ادم روانی شده😔

خدا خیرت بده ایشالا حتما میرم ایشالا که درست بشه چون دیگه نمیکشم خیلی ادم روانی شده😔

درست میشه شک نکن .