2777
2789
عنوان

چرا من با شوهرم نمیتونم حرف بزنم

237 بازدید | 26 پست

تا میایم حرف بزنیم دعوا میشه

امروز دخترم خواب بود بهش میگم که دخترمون خیلی لجباز و ی دنده شده سریعععع میگه این حرفارو جلوش نگو

منم گفتم الان که خوابه ... کی گفتم

بعد شروع میکنه که آره مغروری و نمیشه بهت چیزی گفت و ......

خسته ام

هیچی از هیچکس بعید نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش مشورت بگیر انتقاد نکن سعی کن مدل صحبتت رو عوض کنی منم تقریبا همچین شرایطی رو داشتم ، شاید بهتره از خودش سوال کنی مثلا: عزیزم احساس نمیکنی مرجان یکم اخلاقش عوض شده؟ گاهی حتی بهتره خودتو بزنی به اون راه که نمیدونی منظورت لجبازیه ، اینجوری نشون بده که به کمکش نیاز داری ، 

قبلش بهش بگو ی چیزی میخوام بگم شاید یکم ناراحت بشی ولی یک راه حلی براش پیدا کنیم ..نمیدونم عکس العمل ات چی میشه..اینطوری سعی میکنه دعوا نکنه. اگر چیز حساسیت برانگیزی میخوای بگی. حرفای خوبم بیشتر بزن اغلب درخواست و خبر بد یا غر نباشه. این احتمال هم هست ک از دستت دلخوره اگر هر چی میگی عصبانی میشه. لج کرده. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خب چه ربطی داره  خیلیا ازدواجشون سنتی بوده و همچین مشکلی ندارن

از نظر من ربط داره  ازدواج با فامیل  اشتباهه

نمونه هاش فراوان است

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

ازش مشورت بگیر انتقاد نکن سعی کن مدل صحبتت رو عوض کنی منم تقریبا همچین شرایطی رو داشتم ، شاید بهتره ...

آره خودمم مقصرم با اینکه خیلی نکته‌ های روانشناسی رو میدونم ولی نمیدونم چرا اجرا نمیکنم 

هیچی از هیچکس بعید نیست
آره خودمم مقصرم با اینکه خیلی نکته‌ های روانشناسی رو میدونم ولی نمیدونم چرا اجرا نمیکنم 

یکم سخته ، برا منم سخت بود , من دقت کردم دیدم خدایا هرچی میگم ختی جاهایی که میدونه درست دارم میگم انگار ی گاردی داره ، دقیقا میگفت نگو نکن..عجله نکن..تصمیم گرفتم باهم بازی کنیم اما مثبت. یعنی ب جای اینکه من برای همه نگران باشم سعی کردم اون رو هم شریک کنم .. بزار توپ دست دوتاتون باشه

بعدم موضوع دخترتونه ، گاهی بزار احساس کنه تواناست ،،، یکم بهش احساس قدرت بده،، قطعا زیاد انتقاد کردی یا زیاد نگرانیاتو یه طرفه بروز دادی

قبلش بهش بگو ی چیزی میخوام بگم شاید یکم ناراحت بشی ولی یک راه حلی براش پیدا کنیم ..نمیدونم عکس العمل ...

آخه خیلیا وقتا حرفای عادی هم بحث میشه 

همدیگرو دوس داریم ولی این اخلاقش یا شاید هم اخلاقمون آزارم میده

هیچی از هیچکس بعید نیست