2777
2789

امروز قرار بود چشم ی دختر بچه از آشناهامون عمل بشه از صبح دلم شور میزنه از طرفی نمیتونمم زنگ بزنم حالم خیلی بده همش میگم طفلک مادرش الان چی میکشه اگه من زنگ بزنم شاید براش سخت باشه تو این موقعیت حرف بزنه از روستا رفتن تهران برا عمل راه دوره بچه کوچیکه خدایا خودش بهشون کمک کنه

شنیدم اگه دیگری دعا کنه زودتر اجابت میشه 

میشه با دلای پاکتون برا اون بچه دعا کنید دردی نداشته باشه و چشمش خوب بشه

ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من چند ماهش بود چشمش عمل شد

خدا رو شکر ک پسرتون خوب شدن انشالله ک این بچه هم خوب میشه این دختر هم چندماهشه ولی من خیلی نگرانم آخه راه دوره براشون سخته مادرش دست تنهاس  

دلیل عمل چی بوده؟

تازه دنیا اومده بود چشماش عادی بود ولی بعد یه مدت یه چشمش زیادی چپ شد جوری ک یه طرف چشمش مردمک سیاه اصلا مشخص نمیشد چنان کج میشد دکتر سی تی اسکن نوشت گفت شاید بخاطر ضربه ب سر یا... اینجوری شده ولی خود ب خود اونجور شد امروزم وقت عملش بود