2777
2789
عنوان

اولین تجربه کوه نوردی من 🗻💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 58 پست
سلام به به کیو دیدم اول صبحی 😍

سلام عشق من

ببین کی دارم جواب میدم،آخر شبی🥲

یا صبح زود میام یا آخر شب

وقت نمیکنم

بوس بهت🧡

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
@ایلدا04     @masoomehh     @چاق_و_چله     چطورین دلم تنگ شده ...

سلام قشنگم حالت چطوره خوشحالم دوباره باهات هم صحبت شدم خیلی وقته در سایت ندیدمت  و دلتنگت بودم 🌼

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به همیشه به خوشی و شادی بگذره عزیزم 😍

حس خوبش ازاین فاصله هم بهم منتقل شد متشکرم 😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام عشق من ببین کی دارم جواب میدم،آخر شبی🥲 یا صبح زود میام یا آخر شب وقت نمیکنم بوس بهت🧡

امیدوارم عالی باشی 😘

منم کم میام خیلی کم🥲

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام قشنگم حالت چطوره خوشحالم دوباره باهات هم صحبت شدم خیلی وقته در سایت ندیدمت  و دلتنگت بودم ...

سلام قربونت

منم دل تنگ بودم 

عزیز دل💞

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
به به همیشه به خوشی و شادی بگذره عزیزم 😍 حس خوبش ازاین فاصله هم بهم منتقل شد متشکرم 😘

جای شما خالی 😁❤️

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
جای شما خالی 😁❤️

سلام قشنگم انصافا هوس کوه رو به دلم انداختی 😍 

حیف مهمانی مهمی دارم ریسک نمیکنم سری به کوه بزنم هوا سرد شده من هم زود سرما میخورم. 

@لوموس     نمیدونم کیا جاموندن دیگ

سلااممم رفیق

دلم برات تنگ شده بود:)

ببین من عاشق کوهنوردی ام

ماهی دوبار با برادرم صبحای جمعه میریم کوهنوردی

اون حس خوب اول صبحی که بهت میده کل هفته تو میسازه❤

بازم از اینکارا کردی منو تگ کن✌😁

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
سلااممم رفیق دلم برات تنگ شده بود:) ببین من عاشق کوهنوردی ام ماهی دوبار با برادرم صبحای جمعه میری ...

سللامممم

مشتاق دیدار 😍

پس خیلی ای حرفه ای تو کوهنرودی 

ما اماتوریم 😂😁

@سالیزه     چه طوری دختر @00hj00    

سلاااام

غرق درس و دانشگاه

حالت خوبه تو ؟🤍

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

سلاااام غرق درس و دانشگاه حالت خوبه تو ؟🤍

سلام عزیزم

منم خوبم ولی به شدت خسته درسم 

امان از دست این دانشگاه😪

سلام عزیزم. شما الان تو تاپیک جدیدم که حقایقی در مورد فلسطین بود یک سوالی پرسیدین ولی چون تایپکم در مورد فلسطین بود تعلیقش کردند اگه میخوای همینجا جواب اون سوالت رو بدم

🇵🇸قدس مسئله اصلی جهان اسلام است...
سلام عزیزم. شما الان تو تاپیک جدیدم که حقایقی در مورد فلسطین بود یک سوالی پرسیدین ولی چون تایپکم در ...

بفرمایید 

ولی فکر کنم تاپیک منم بترکه