2777
2789
عنوان

اولین تجربه کوه نوردی من 🗻💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 58 پست
اقا تو موش نکش هرچی دلت خواست بکش 🤣

حله😂🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

@ایلدا04     @masoomehh     @چاق_و_چله     چطورین دلم تنگ شده ...

به به

چی ازین بهتر😍❤

میدونی یکی از برنامه های منم هست 

اما متاسفانه هنوووز موفق نشدم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@سالیزه     چه طوری دختر @00hj00    

قربونت

از تاپیکت لذت بردم چون یادم افتاد ما هم روزی اکیپی داشتیم و باهاشون این صبح زود کوه رفتن و تجربه میکردیم.حس خیلی خوبی داره،یادم انداختی که دوباره یه برنامه براش بچینم 🥲

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
@دلبراماوحشی     دیگ تگ نمیکنی ساناز @بارون_بهار_شیراز    تو که هستی همیشه ...

نمیام زیاد عشقم حالا یبارم تو تگ کن 🤪❤️

عالیه هر هفته برو خیلی لذت بخشه من چند وقته نرفتم ☹️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قربونت از تاپیکت لذت بردم چون یادم افتاد ما هم روزی اکیپی داشتیم و باهاشون این صبح زود کوه رفتن و ت ...

سلام به به کیو دیدم اول صبحی 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به به چی ازین بهتر😍❤ میدونی یکی از برنامه های منم هست  اما متاسفانه هنوووز موفق نشدم

خیلی خوبه 

حالا اماتور باشی این قدر خوبه ببین قله بری چی میشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
قربونت از تاپیکت لذت بردم چون یادم افتاد ما هم روزی اکیپی داشتیم و باهاشون این صبح زود کوه رفتن و ت ...

حتما دوباره برنامش بچین 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نمیام زیاد عشقم حالا یبارم تو تگ کن 🤪❤️ عالیه هر هفته برو خیلی لذت بخشه من چند وقته نرفتم ☹️

منم چند وقت بود نبودم 

فقط می اومدم اعلان هارو می دیدم 

هیچ خبری نبود🙁

نمیام زیاد عشقم حالا یبارم تو تگ کن 🤪❤️ عالیه هر هفته برو خیلی لذت بخشه من چند وقته نرفتم ☹️

من اولین بارم بود این شکلی صبح زود پاشم برم کوه 

خیلی خوبه  حالا اماتور باشی این قدر خوبه ببین قله بری چی میشه

دقیقا 

حتما میرم امتحان میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

@ایلدا04     @masoomehh     @چاق_و_چله     چطورین دلم تنگ شده ...

خوبی؟

نبودی چند وقت⚘️

کوه واقعا روح و ذهن آدمو پاکسازی میکنه

بالا رفتن ازش خوبه ولی پایین اومدنش داستانه🥲

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خوبی؟ نبودی چند وقت⚘️ کوه واقعا روح و ذهن آدمو پاکسازی میکنه  بالا رفتن ازش خوبه ولی پایین ا ...

خوبم عزیزم 

دل تنگ سایت و کاربرهاش بودم فقط 

موقع پایین اومدن اون شیب رقصیدیم ما 

نفس نموند ولی خیلی سختمون نیومد😁🤣

منم چند وقت بود نبودم  فقط می اومدم اعلان هارو می دیدم  هیچ خبری نبود🙁

هعی 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اولین بارم بود این شکلی صبح زود پاشم برم کوه 

خیلی حس خوبیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبم عزیزم  دل تنگ سایت و کاربرهاش بودم فقط  موقع پایین اومدن اون شیب رقصیدیم ما  ...

شکر💕✨️

پس حرفه ای بودین 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹