2777
2789
عنوان

هرکی بیادیه نکته بگه برابهبود زندگی زناشویی وزندگی شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 50 پست
اینکن میگید جلو خرابماریاش گارد نگیرید خب پس چجوری نازاحتیمون رو نشون بدیم ؟!!!

بزاروقتی آروم شدی خیلی قاطع وآروم بگوازفلان رفتارت ناراحت شدم بگو و ردشو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

یکی از تجربه هام اینه که هرچی مامان و بابام می‌گفت به نامزد سابقم میگفتم و هرچی تو دلم بود که مثلا از فامیلامون یا کسی بدم میومد بهش میگفتم همینا باعث شد جدا شیم ،،هیچوقت بدترین خانواده رو هم داشته باشید به همسرتون نگید خانوادم اینجوره، هیچوقت راز های خانوادگیت و بهش نگو و زیاد باهاش درد دل نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من برخی از خانم های سایت که تعدادشونم زیاد بوده را دیدم که زندگی هاشون خوب نیست . خصوصیت بارز ...

این تاپیک هم به این خاطره امشب لطفادرمورد هوشEQبیشتربرامون بگوعزیز

چقدر عالی  واقعا کار بزرگی کردین 👏👏👏

قربونت 

یه کتاب خوندم اثر سایه اگر اشتباه نکنم از دبی فورد 

حافظه اسمیم ضعیفه😁

و جدا از اون ری اکشن نامزدم وقتی از نقصی تو وجود خودم بد میگفتم 

خیلی چشمم رو باز کرد که باید یکم انعطاف بخرج بدم 

و کیه تو این دنیا که بی نقص باشه؟

ناراحتی راجب خودمون بهتره یا نشان دادنش؟

طبیعیه یسری ها دورمون بندازن 

ولی عوضش آدم هایی هستند که با خود واقعیمون واقعا واکنش خوبی نشون میدن 

اون انرژی که واسه مخفی کاری استفاده میکنی میتونی واسه استفاده از قوت هات بذاری

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
خیلی ها اینجا زندگیشون رو با معیارهای کمال گرایانه و یا مشاوره های انگیزشی زرد مقایسه یا معماری میکن ...

چه قشنگ گفتین 

مثلا میگن همسرم  برای من خسیس هستش ولی برای مادرش ولخرج ...

یا میگن همسر قبلیم خرج من نمیکرد ولی الان خیلی خرج زن فعلیش میکنه...

به نظرم مردی که خسیس هستش همه جا خسیس هست.

مهم این هستش که برای شما خرج نکرده و برای بقیه ...

متاسفانه خانمها خیلی چیزها را در خودشون اشتباه نمیدونن و فقط به قول شما، دنبال اینن که خط باطل بکشن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قربونت  یه کتاب خوندم اثر سایه اگر اشتباه نکنم از دبی فورد  حافظه اسمیم ضعیفه😁 و جدا ا ...

نیمه تاریک وجود دبی فورد 👌👌

خیلی عالی 👏👏

کامنت هاتون تو این سایت خیلی راهگشاست .

از این تجربه تاپیک بزنین به نظرم 👌 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

طبق آدرس دهی کامنت اول تون باید جواب میدادی :  آره شما راست میگی 😂

آهان از اون نظر    

آخه اینجا هدف راهنمایی کردن دوستانه ولی امتحان کنین جواب میده بیشتر حرفهایی که ناراحتتون می‌کنه بحث نکنین بحث های خوب شاید نتیجه ی خوب بده

آهان از اون نظر       آخه اینجا هدف راهنمایی کردن دوستانه ولی امتحان کنین جواب میده ...

😂😂👌

بله درسته 

👏

طبق آدرس دهی کامنت اول تون باید جواب میدادی :  آره شما راست میگی 😂

نه عزیزاینجاداریم یه جورایی مشورت میکنیم واطلاعاتمونوباهم به اشتراک میزاریم اون مال بحث بیخوده

نه عزیزاینجاداریم یه جورایی مشورت میکنیم واطلاعاتمونوباهم به اشتراک میزاریم اون مال بحث بیخوده

بله شوخی بود 😁

اون کاربر داشتند فکت های زندگی واقعی را می آوردن و این جواب " شما راست میگی" اصلا قشنگ نبود 👌

چه قشنگ گفتین  مثلا میگن همسرم  برای من خسیس هستش ولی برای مادرش ولخرج ... یا میگن همسر ...

واقعا درسته 

متاسفانه دنیای به سمتی رفته که ارزش های ما با کمالگرایی شناخته شده

اگر زیبا باشی باارزشی 

اگر باهوش باشی باارزشی

اگر شاعل باشی باارزشی

اگر تحصیلات عالیه داشته باشی باارزشی

نمیگم اینا بدن ولی اگر با توجه به میزان کمالگراییت یکی از اینا رو نداشته باشی بی ارزش به حساب میای و به خیلی چیزا چنگ و دندون میزنی تا نقص های بیشتری از خودت نشون ندی

فیلسوفی میگفت من فکر میکنم پس هستم

کاش ارزش خودمون رو به نقص ها و قوت ها بشناسیم و اینطور هم به درمان خودمون کمک میکنیم هم طرف مقابل

اصلا نیازی به درمان آنچنانی هم نیست میشه فقط با پذیرفتن خودمون به نیمی از درمان رسید

جدا از اون انتظارات و شناخت ما از خیلی چیزا پایینه 

همین ولخرجی و خساست 

ممکنه یک نفر از نظرش صرفه جویی در مواد غذایی خساست باشه ولی از نظر کس دیگه فقط یک صرفه جویی ولی نظرش در رابطه با خرید وسایل خونه جیزی برعکس این باشه

دیدگاه ها خیلی تاثیر دارن در اینکه کی چه مشکلی داره و کی چه عقیده ای

اگر این ها رو بشناسیم خیلی میتونیم جلو بریم و یا حتی آشتی کنیم با طرفمون 

یه روانشناس و پژوهشگر میگفت خساست بخاطر نگرانیه 

و درسته که باید ریشه ای درمان بشه 

اما اگر بتونید خودتون رو تو خط موافق ایشون نشون بدید و آروم آروم به تعادل ببریدشون میتونید درصد خیلی زیادی از خساستش و نگرانیش رو درمان کنید

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
نیمه تاریک وجود دبی فورد 👌👌 خیلی عالی 👏👏 کامنت هاتون تو این سایت خیلی راهگشاست . از این تجربه ...

شما لطف دارید 

چیز زیادی نیست عزیزم فقط کمی اطلاعات کتاب ها و تجربه های نه چندان زیاده🤭

اسم کتاب نیمه تاریک وجود هستش 🙂و خیلی کتاب خدبیه

آخخخخخ دقیقا 

مرسی 

میگم حافظه اسمیم ضعیفه🤕😁