2777
2789
عنوان

هرکی بیادیه نکته بگه برابهبود زندگی زناشویی وزندگی شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 50 پست
خودتونو جدا از شوهرتون ندونید و به دید رقیب بهش نگاه نکنید،الویت نه شمایی نه همسرت،بلکه حفظ زندگی مش ...

اینکن میگید جلو خرابماریاش گارد نگیرید خب پس چجوری نازاحتیمون رو نشون بدیم ؟!!!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

از نقصت خجالت نکش به هیچ عنوان 

یکی از علت هایی که نامزدم باهام صمیمیه و روم حساب میکنه و احترام قائله اینه که نه نقص خودم نه نقص اون واسم خجالت آور نبوده 

راحت راجبش حرف میزنم راحت با نقدی که میشه کنار میام 

البته بگم با کلی تمرین این شده هاااا هنوز یکم خجالت میکشم گاها😁ولی اعتماد به نفس میتونه بهت کمی احترام و اقتدار بیشتری بده

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت رو تو زندگیت خودت نگه دار و خیلی به نظرات بقیه اهمیت نده مگه اینکه واقا به کارت بیان ولی اگه فقط دخالته بی محلی کن

برات مهم نباشه بقیه درباره تو چی میگن یا درباره زندگیت چی میگن تو راه خودتو برو ذهنت رو درگیر مسائل زندگی خودت بکن مگه اینکه دیگران مستقیما بخان از تجربیات تو استفاده کنند و خودشون نظر بخان ازت.

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

راستش من برخی از خانم های سایت که تعدادشونم زیاد بوده را دیدم که زندگی هاشون خوب نیست .

خصوصیت بارز همه شون، نداشتن ذهن باز و وسیع بوده .

این باعث میشه تنگ نظر بشن...

حسادت بکنن..

گیرهای الکی بدن به بقیه ...

فایل تو فایل باز کنن و مسائل را مخلوط کنن چون قدرت تفکیک ندارند...

با همه اطرافیان هم نتونن سازش کنن...

تمام اینها در کامنت هاشون مشخصه .از بیرون نگاه کردم  تو تمام تاپیک هایی که دعوا شده، دقیقا یک طرف یا دو طرف همین مدل آدم بودن.بعد میبینم تو تاپیک هاشونم گفتن که چه مشکلاتی دارند.بهشون بخوای بگی هم قبول نمیکنن چون خود برتر پندارن.

من میگم اول باید EQ آدم رشد خوبی بکنه و بعد ازدواج کنیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چه زندگی شخصی چه زناشویی هیییییچ وقت با کسی حتی در مورد مهم ترین چیز بحث نکنید  ی روایتی که از ...

جدا از بحث 

اصلا راجب چیزای زناشویی نیایم پیش دیگران حرف بزنیم 

یا مسایلمون رو با دیگران مقایسه کنیم 

یا حتی از مشکلاتمون بگیم

این ها خودشون به تنهایی یه زندگی رو نابود میکنن

بهترین حالت یه کلاس های ازدواج یا مشاوره یا خواندن کتابه 

من قدیم خیلی میگفتم از نامزدم و رابطمون و انتظاراتم خراب میشد الان دگ کمتر میگم و مشکلات کمتر شده 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
این فقط یه شعاره، و در عمل به شدت رفتار سمی اسبب زا و فرساینده ایه.

نظر شما برا کسایی صدق می‌کنه که میخوان با خودشون مبارزه کنن چون هر رفتار خوب و بد بر میگرده به خودمون ما که نمی‌توانیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم یا نظراتشونو تغییر بدیم پس واسه آرامش خودمون سکوت میکنیم چون نظر و حرف اونا برامون مهم نیست 

از نقصت خجالت نکش به هیچ عنوان  یکی از علت هایی که نامزدم باهام صمیمیه و روم حساب میکنه و احتر ...

چقدر عالی 

واقعا کار بزرگی کردین 👏👏👏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینکن میگید جلو خرابماریاش گارد نگیرید خب پس چجوری نازاحتیمون رو نشون بدیم ؟!!!

منظورم اینه دعوا و پرخاشگری نکنید،سرکوبش نکنید،تحقیرش نکنید بهش توهین نکنید یه کاری نکنید ک از گفتش پشیمون بشه.

بلکه جوری رفتار کنید که از کار اشتباهش شرمنده بشه.

وقتی کار اشتباهی کرده قبل از اینکه بزنید توی برجکش بگید مثلا درکت میکنم اون لحظه تحا فشار بودی یا اصلا به ذهتت نرسید رفتار درست چیه،اما کارت واقعا اشتباه بود و علت اشتباه بودنشم بگید و بگید که خیلی ناراحت شدید و قلبتون شکسته.

به جای اینکه مثل یه بالا دست تنبیهش کنید،مثل یه دوست ابراز ناداحتی کنید تا خودش از دلتون در بیاره و توی ذهنش بمونه ک اینکار باعث نارحتی شماس و نباید انجامش بده.

البته این چیزا واسه یه رابطه نرمال و سالمه که دو طرف دوس دارن زندگی خوبی داشته باشن و دنبال بچه بازی و لج لجبازی نیتسن

این فقط یه شعاره، و در عمل به شدت رفتار سمی اسبب زا و فرساینده ایه.

فکرمیکنم منظورشون بحث بیخوده وقتی میدونی نتیجه نداری راست میگه چرابحث کنی

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

با فامیل خودت یا همسرت درد و دل و مشورت نکن و کلا مشکلات زندگیتون رو به دوست و آشنا و فامیل نگید. 

ولی قتی همسرتون میاد خونه با روی باز ازش استقبال کنید تا جلوی در برید و حتما یه خوراکی براش آماده کرده باشین حتی شده در حد یه کلوچه که از مغازه گرفتین و تا یه ساعت بعد از اومدنش گله و شکایت و مشکل رو مطرح نکنید

تا میتونید همدیگه رو ببوسید و بغل کنید، بدون علت و با علت

وقتی که عصبانی هستیم به هیچ عنوان حرف نزنیم مکان رو ترک کن نفس عمیق بکش تمرکزتو بده به نفسی که میاد توی ریه ات اینطوری آروم میشی و منطقی تر رفتار میکنی

و اینکه بخشنده باش منو تو هم پر از اشتباهیم هزار بار گند زدیم فرصت ساختن و جبران رو به همسرت بده

توی جمع همسرتون رو ضایع نکنید و بهش احترام بگذارید و از نظراتش حمایت کنید

دوستان اینویه آقاداره میگه پس بدونیدنکته طلاییه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
جدا از بحث  اصلا راجب چیزای زناشویی نیایم پیش دیگران حرف بزنیم  یا مسایلمون رو با دیگران ...

آره گلم اگه مشکلات در میان شما و همسرتون بمونه حل کردنش راحته حتی شاید خیلی راحت دوایی از کنار مشکل رد بشین ولی از روزی که اطرافیان بفهمن پدر آدم درمیاد هیییی باید براشون توضیح بدی اعصاب آدم خرد میکنن مسئله تموم شده رو عیبی یادآور میکنن

نظر شما برا کسایی صدق می‌کنه که میخوان با خودشون مبارزه کنن چون هر رفتار خوب و بد بر میگرده به خودمو ...

طبق آدرس دهی کامنت اول تون باید جواب میدادی : 

آره شما راست میگی 😂

راستش من برخی از خانم های سایت که تعدادشونم زیاد بوده را دیدم که زندگی هاشون خوب نیست . خصوصیت بارز ...

خیلی ها اینجا زندگیشون رو با معیارهای کمال گرایانه و یا مشاوره های انگیزشی زرد مقایسه یا معماری میکنن 

مثلا طرفشون اگر خسیسه سریع درخواست طلاق میدن و میگن ایشون باید با کسی هم ارزش خودش ازدواج کنه 

ولی من دیدم اون شخص خسیس اولا بخاطر ولخرجی بشدت خانم این طور گارد گرفتن 

و دوما ایشون این خصلت رو تو خانواده حفظ کردن تا تونستن به یه مال خوبی دست پیدا کنن

و سوما ایشون با چیزی به نام مصرف گرایی متعادل آشنا نبودن و میتونستن با کمی آشنایی انعطاف پیدا کنند که همسر بعدی این خانم این کارو کرد

زندگی ها رو با آن چیزی که تو دنیای مجازی شعار میدن بنا میکنن و حاضر به کسب اطلاعات دقیق 

تحلیل درست 

و انعطاف و گاها سخت گیری درست در شرایط خودش ندارن 

قضاوت یک طرفه تو امور ریز حتی 

اکر این ها رو کنار بذارن یا درست کنن خیلی تغییرات ایجاد میشه و ۶۰ درصد مشکلات حل میشه