2777
2789
عنوان

چالش واکسن

387 بازدید | 24 پست

در ادامه تاپیک قبلی باید بگم که تحقیقی که تو آمریکا انجام شد نشون داد بچه هایی که واکسیناسیون انجام ندادند به مراتب کمتر از بچه هایی که  واکسینه شده بودند مریض شده بودند.

بیماریهایی مثل عفونت گوش ، آلرژی ها ، آسم و بیش فعالی و اختلال توجه در کودکان واکسینه شده به طور معنی دار بیشتر از کودکان واکسن نزده بود 

در مورد اوتیسم هیچ موردی تو کودکان غیر واکسینه مشاهده نشد اما چند مورد تو واکسن زده ها دیده شد اما آمار اونقدی نبود که این اختلاف معنی دار بشه .

دوستان نمیخام بگم قطعا واکسن ضرر داره و تایید کنم نتایج این مقاله رو اما بعضی نکات در خصوص این تحقیقات قابل توجه هستش 

مثلا چرا سازمان هایی که عوارض واکسن ها رو باید گزارش کنند تقریبا غیر فعال

چرا هر گروهی که رو واکسن ها کار می کنند و نتایج تحقیقات اونا نشون میده واکسن کاملا بی‌خطر هست ساپورت مالی اونا از سمت سازمان غذا و دارو یا مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های واگیر آمریکاست که خودشون ذینفع هستن تو مجوز دادن‌ها و فروش واکسن ها

چرا اکثر گروه های مستقل که  رو عوارض واکسن ها  کار می کنند ازنتیجه تحقیقات اونا از عوارض و خطرات واکسن‌ها میگه 

چرا بیماری اوتیسم که اینقدر تو این چند دهه بعد واکسیناسیون سراسری مردم دنیا زیاد شده( دقیقا یادم نیست چند برابر شده بیست برابر شاید هم بیشتر) چند ماه  بعد  تزریق واکسن های سه گانه ویروسی  سرخجه اوریون سرخک بروز میکنه 

از این چراها خیلی زیاده و واقعا جای تامل داره نمیشه خیلی راحت از کنار این مسائل رد شد 

نمیخام بگم مخالف واکسن ها هستم اما واقعا این سیستم دیگ قابل اعتماد نیست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه به این فکر کنید تشخیص اوتیسم دقیق تر شده

الان اسم داره قدیم میگفتن پرته 

منزویه یا اسم‌های دیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

جالبی تاپیک به این هست همه ی نمیخوام بگم ها رو هم گفتی

چرا نمیگی همین واکسن ها چقدر از مرگ و میر نوزادان کم کرد،چقدر مادربزرگ های ما و مادرانشان میگفتن چند شکم زاییدن و چند تا از بچه ها مردن؟ ابله و سرخک و سرخچه و هزار کوفت و زهر مار دیگه که به لطف واکسن ریشه کن شد...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

جالبی تاپیک به این هست همه ی نمیخوام بگم ها رو هم گفتی چرا نمیگی همین واکسن ها چقدر از مرگ و میر نو ...

دقیقا اینکه بعضی ها بدون واکسن زنده هستن رو مدیون نسلی هستن که واکسن زدن و همه گیری اون بیماری رو از بین بردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جالبی تاپیک به این هست همه ی نمیخوام بگم ها رو هم گفتی چرا نمیگی همین واکسن ها چقدر از مرگ و میر نو ...

بقیه تاپیکاشون رو خوندم

فکر کنم زمین مسطحه

بقیه تاپیکاشون رو خوندم فکر کنم زمین مسطحه

دیدم،متاسفانه آدم هایی که از اون طرف بوم می افتن و توهم دانایی دارن از اونایی که میدونن نسبت به یه چیزی آگاهی ندارن ترسناک تر هستن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چه فایده دیگه واکسن کرونا زندگیم نابود کرد کاش هیچوقت نمی زدم

حتی نزاشتن عوارض واکسن ها رو منتشر کنن خیلی از همکارام و خودم یکسال دو سال تو دل کرونا بودن و کرونا نگرفتن اما بعد واکسن زدن مبتلا شدن خودم هم همین جور اولین کرونا رو دقیقا دو ماه بعد واکسن زدن گرفتم 

حتی نزاشتن عوارض واکسن ها رو منتشر کنن خیلی از همکارام و خودم یکسال دو سال تو دل کرونا بودن و کرونا ...

خوشبحال اونها که نزدن.

اگه بدونید با زندگی من چه کرد گریه میکنید

از افسردگی حتی نمیتونم برای ازمون وکالتم بخونم.

همش گریه و درد

نزدیک بود ببرن منو بیمارستان امین اباد

پزشکها تشخیص نمیدادن چون ازمایشهام مشکلی نداشت.

زد به سیستم عصب بدنم.انقدر درد کشیدم و گریه کردم حد نداره

تاپیک قبلی اشاره کردم خیلی از عفونت‌ها و بیماری‌ها بخاطر واکسن ریشه کن شده ( مثل ابله و فلج اطفال ...)که مال قدیما بود الان سیستم فقط به پول و درآمد فکر می کنه واقعا  غیر قابل اعتماد شده . آدم می‌ترسه چیزی که براشون اهمیت نداره جون آدماست. قدیما اوضاع خیلی بهتر بود

خوشبحال اونها که نزدن. اگه بدونید با زندگی من چه کرد گریه میکنید از افسردگی حتی نمیتونم برای ازمون ...

ذکر 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و صلی الله و علی محمد و آله الطاهرین

زیاد بخون 

دستت رو بزار روی پیشونی یا روی قلبت

اللهم عجل لولیک الفرج
خوشبحال اونها که نزدن. اگه بدونید با زندگی من چه کرد گریه میکنید از افسردگی حتی نمیتونم برای ازمون ...

برادر مثل شما خیلی زیادن ، من که همه نوع بیماری‌های خودایمنی رو تو مراجعین و بیماران بعد تزریق واکسن دیدم اما اکثرشون بعد مداخله بدن و دفع سموم و واکسن تا حدی خوب شدن 

دیگه الان خود شرکت های فایزر و مدرنا خطر میوکاردبت و سکته قلبی رو پذیرفتن که مال واکسن هستش باز بعضی ها دفاع میکنن از واکسن های کرونا .