2777
2789
عنوان

خوشم اومد ازش ولی متاهل بود 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 39 پست

همش درست ب جز اینکه  جذاب شدن ... 

هرزه شدن عزیزه من یعنی خوب بلدن کجا چ برخوردی کنن ک جزب کنن ... اونم از تجربیاتشونه

حواست باشه این دلبریا واسه همه میکنه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه مزد مجرد جذاب تو خیابون ریخته ....

حالا اد متاهلا جذاب شدن؟

اصلا به مرد جماعت نباید تو خیابون رو داد چه برسه ببینی هر دفعه لبخند میزنه 

به مردا یه نگاه بیشتر از ۵ ثانیه کنی تو فکرشون صد بار میگن طرف ازم خوشش میاد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بخدا من وقتی مجرد بودم مرد متاهل حتی نگام میکرد ناراحت میشدم میگفتم یعنی انقد بدم که پس مونده بقیه نگام میکنه

توهین میدونستم 

الان چه راحت به شوهرای مردم میگین جذاب ، اصلا چجوری از دلتون میاد چندشتون نمیشه

🤍🌱

حس ب مرد متاهل جز وسوسع شیطان نیست چون قلب خودش اگاهه

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
چ ربطی داره میگه نمیدونستم متاهله  دکترای ربط، دادن گ.ز ب شقیقه هستین شما

ببخشید شما فضول سایتین؟ من با شما بودم عجبا

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
فحش میخوای یاکتک!!!!!!! مردمتاهل که ب جز زنش ب کسی نگاه کنه عن هم نیس چه برسه جذاب!!!! واسه بازدید ...

افرین گل گفتی مردی که زن داره دقیقا اندازه عن اهمیت نداره چون داره همه چیو با همون زن تجربه میکنه ، حتی اگه کرم داشته باشه به دختر دیگه ایم دل ببنده همین رفتارش ینی لاشیه. پس لاشی هم به اندازه عن ارزش نداره

و در نهایت نتیجه کلی همینه که مردای متاهل واقعا موجودات بی ارزشی هستن واسه دخترا 

ب والا نمیدونستم وقتی گف از امشب  قید نگاه کردنو میزنم  🙂

میدونی چرا به نظرت جذاب میان؟

چون متاهلن وکنار یه خانم زندگی کردن وکاملا نقطه ضعف خانما رو میشناسن.میدونن خانما چیجوری دست ودلشون می‌لرزه.در واقع کار بلدن.فقط بدون که اونا دیگه مرد جذاب نیستن.نر گول زن هستن.

بخدا من وقتی مجرد بودم مرد متاهل حتی نگام میکرد ناراحت میشدم میگفتم یعنی انقد بدم که پس مونده بقیه ن ...

قبل از اینکه بدونم متاهله به چشمم جذاب بود .

واقعا خیلی جذابه شاید قشنگترین مردی ک دیده بودم اونه 

ولی الان ک فهمیدم اینطوره قضیه دیگ حتی هم نگاش نمیکنم هر چن دلم رو به درد اورد

میگذره(:
از طرز صحبت کردنت معلومه چی هستی

تو هم از طرز فکرت 

میخام قیافه اتو ببینم در حالیکه یکی از شوهرت خوشش اومده 

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌