2777
2789
عنوان

عوارض واکسن هجده ماهگی کمک

2006 بازدید | 12 پست

سلام ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید دارم از نگرانی میمیرم

شنبه ساعت ۱۱ واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدن دستش خوب شده اما پاش قرمز شده و راه رفتنی یکم میلنگه دست میزنم گریه میکنه و وقتی میخوابه پاش خشک میشه طبیعیه یا خطرناکه؟

من تاپیکای واکسن ۱۸ماهگی زیاد خوندم امروز 

معمولا تا دو روز نمیتونن راه برن 

طبیعیه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکای واکسن ۱۸ماهگی زیاد خوندم امروز  معمولا تا دو روز نمیتونن راه برن  طبیعیه....

خدا کنه . استرس گرفتم نکنه واکسنو جای بدی زده پای بچم معیوب نشه خدایی نکرده زبونم لال

عزیزم نگران نباش

من خودم واکسیناتورم

رو دست واکسن سرخک زده ک بعد از یه هفته شاید یه تب خیلی خفیف داشته باشه

ولی واکسنی رو پاش زده واکسن سیاه سرفه قاطیش هست ک تب درد ورم قرمزی سفتی گریه و زاری بیقراری اینا از علایمشه

۲۴ ساعت اول باید با کیسه آب سرد خنک میکردی

و از الان حوله داغ مرتب بذار تا نرم بشه خوب میشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم نگران نباش من خودم واکسیناتورم رو دست واکسن سرخک زده ک بعد از یه هفته شاید یه تب خیلی خفیف د ...

نگران بودم که نکنه واکسنو بد زده باشن طفلک خیلی پاش درد میکنه 

حوله گذاشتم کمی ماساژ هم داده بودم که دوستمون گفت ماساژ دادن اشتباهه

مرسی بابت راهنمایی 

نگران بودم که نکنه واکسنو بد زده باشن طفلک خیلی پاش درد میکنه  حوله گذاشتم کمی ماساژ هم داده ب ...

ماساژ دادن اثر واکسن رو کم میکنه باعث میشه خیلی زود جذب بشه...

بخاطر اینه وگرنه مشکلی ایجاد نمیکنه

اوننقدرررر حوله بذار تا خوب نرم بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست