2777
2789

پدر بزرگ مادر بزرگ من هفتادو پنج سالشونهذ، با وضع مالی بسیار ضعییییف ، یعنی حتی تلوزیون درست حسابی و یخچال اینا هم ندارن ، پدربزرگم چهارده تا بچه داره با این وضعیت فقر بهترین ها رو براشون فراهم کرده، هرجوری شده هزینه ی تحصیلشون پرداخت کرد با اینکه روستا بودیم و از صد درصد نود درصد خانواده ها به همون پنجم ابتدایی بسنده کردن بخاطر نبود امکانات نذاشتن بچه هاشون درس بخونه ولی پدر بزرگ من بچه هارو می‌فرستاد شهر و الان همشون لیسانس و بالای مدرک لیسانس دارن به توان خودش به دختراش بهترین جهاز هم داده 

حالا یکی از خاله هام با یکی ازدواج کرده کارخونه دار، طرف همه چی داره ، خاله ام بارداره و فردا پس فردا بچه اش به دنیا میاد الآنم بستری بیمارستان ، پاشو گذاشته بیخ گلوی بابا بزرگم که باید بهترین سیسمونی بخری برام ، کمد و تخت و نمی‌دونم لباس و ...... ولی دیگه پدربزرگم به زبون اومده میگه ندارم فقط کلیه دارم اگه بفهمم میخرن میفروشم و برات سیسمونی میخرم ، از طرفی شوهر خاله ام میگه کمد و تخت و گهواره نمیخواییم چون بخاطر شرایط کارشون موقت اساس کشی کردن رفتن به شهر دیگه تا کارخونه اشون راه بیفته ، شوهر خاله ام میگه نمی‌خوام ، چطور دلش میخواد پدر مادر پیرش عذاب بده وقتی خودش بهترین موقعیت مالی داره چقدر بعضی از پولدار گدا صفتن بلانسب شما، سر این موضوع مامان بزرگم به بابابزرگم گفته بخر اونم گرفته مامان بزرگم کتک زده گفته ندارم ، بنظرتون حق با کیه ، ببخشید اگه طولانی شد

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه پدربززگت 

چ خاله ی پرررویی داری حالم بد شد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
سلام شغل برا شوهرم پیدا شده حقوق۱۲ خونه مجانی  آب برق گاز هم مجانی خوبه بنظرتون؟

بچه داری؟؟؟ ولی بهتر از هیچیه بنظرم قبول کنید

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
حق با پدر بزرگت  البته نه حق زدن

دیگه بدبخت نمی‌کشه از بس بهش میگن بخر اونم سر مامان بزرگم خالی کرده 😞

با احترام یه مقدار همه شون دیونه هستن

عزیزم دیونه خاله ام که با وضعیت مالی عالی با داشتن بهترین خونه تو بهترین جای تهران توقع سیسمونی لوکس از پدر بزرگ روستایی و فقیرم داره