2777
2789
عنوان

افسردگی

85 بازدید | 15 پست

من سال اول دبیرستانم و افسردگی شدید دارم 

روزی ۵ تا قرص اعصاب میخورم

تا پارسال نمره هام خیلی خوب بود ولی الان...

میخوام امسال نرم مدرسه به نظرتون اشتباه میکنم؟

ن 

هیچ ع سلامت روح و روان واجب تر نی حتی سلامت جسم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

صددرصد درستوول نکن بروتراپی ک حال بهترمیشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیق اول دبیرستان افسردگی و وسواس فکری شدید گرفتم معدلم از۱۹به ۱۲رسید بابدبختی لیسانسمم گرفتم ولی ازدواج کردم به شوهرم گفتم ولی نتونست تحمل کنه وجداشدیم وهنوزم کامل درمان نشدم بااینکه شرایطم خوبه پسرمو میاره همسرسابقم مثل دوتا دوستیم وباپدرم زندگی خوبی دارم ولی میگرن عصبی استرس افسردگی ول کن نیستن

رفتم ولی هیچ فایده ای نداشت😭

همدردیم من دیگ هیچی حالموخوب نمیکنه امروزاینقدرگریه کردم چشام دیگ بازنمیشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
بعدشم باید برم بزرگسال درسته؟؟یا عادی میتونم برم

باحال بدانجامش بده ترک تحصیل نکن مثل من پشیمون میشی بعداحسرت میخوری میدونم سخته 

چقد درکت میکنم از نفر اول کلاس شدم آخرین نفر💔

کلاس چندمی؟

مشکلات خونوداگی باعث افسردگیه؟؟

دهم  نه از بس درس خوندمو خونه موندم حسرت یه بیرون رفتن به دلم موند

خب ی دوست پیداکن گاهی وقتاباهاش بروبیرون

برای اینک ازاین حالت دربیای ورزش کن خیلی حالتوبهترمیکنه