2777
2789

خانما میخواستم یه چند روزی پریودم عقب بیوفته قرص ال دی خوردم ولی بعد از چند دقیقه رفتم دستشویی ببخشید ولی ترشح های قهوه ای رنگ دیدم فکر کردم میخوام پریود بشم اومدم یدونه مفنامیک اسید خوردم واسه اینکه درد پریودم بدجور شدیدهست آیا احتمال داره پریود بشم یا اینکه ال دی اثر میکنه

ال دی اثر میکنه ولی باید روش پیشگیری بکار ببری احتمال داره باردار شی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه عزیزم بیشتر بگی یعنی چی احتمال داره باردار بشه 

ببین شما قرص ال دی خوردی واسه اینکه پربود نشی ، پریود نمی شه فعلن 

ولی چون قرص مفنامیک خوردین اثر پیشگیری فرص ال دی میره و امکان بارداری هست و فعلن با کاندوم پیشگیری کن اوکی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببین شما قرص ال دی خوردی واسه اینکه پربود نشی ، پریود نمی شه فعلن  ولی چون قرص مفنامیک خوردین ...

اونو که میدونم عزیزم باید پیشگیری کنم فقط میگم من قرار بوده امشب یا فردا پریود بشم حدودا پانزده دقیقه پیش قرص ال دی خوردم بعد ترشح های قهوه ای رنگ دیدم فکر کردم میخوام پریود شم مفنامیک خوردم حالا ال دی اثر میکه ک پریود نشم یا اینکه مفنامیک خوردم اثرش پرید پریود میشم

اونو که میدونم عزیزم باید پیشگیری کنم فقط میگم من قرار بوده امشب یا فردا پریود بشم حدودا پانزده دقیق ...

نه اثرش نپریده 

دیر واسه پریود نشدن اقدام کردی کاش یک هفته قبل تصمیم می گرفتی الان خون پریودت میمونه توی دیواره رحمت و دیواره رحمت ضخیم میشه و ماه بعد پریود دردناک میشی

وای خوب الان راه حلی نداری اگه پریود شم خفیف و بدون درد باشه

نه عزیزم 

چند تا ال دی خوردی ؟

یدونه ال دی یدونه مفنامیک اسید

اهان 

اگه میترسی قرص ال دی نخور قطع کن تا پریود شی 

بعد هم عزیزم همیشه بالای یک هفته مونده ال دی بخور