2777
2789
عنوان

از وقتی که ماشین خریدم یه شب راحت نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 36 پست
واقعا تا یکسال عادیه؟

اره بابا 

تا نزديك ب يكسال هر كي ادعا كنه ب رانندگيش مسلط بوده دروغه شايد سابقه رانندگيش كمه ك هنوز رانندگي هاي بعدشو ك چقد مسلط ميشه رو نديده

زماني ك من گواهينامه گرفتم ي طرحي بود تا يكسال نميذاشتن توي جاده بري بعدش بايد ميرفتي گواهينامه رو عوض ميكردي 

ب هر حال خاستم بگم تنها نيستي بقيه هم از اين ترس و فكرا دارن بخصوص ك ماشين برا خودت باشه اين حس مياد بنظرم

منم ماشين برا خودم بود ميگفتم كاش نخريده بودم يا ميفروختمش حتي يادمه ب مامانممم گفتم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل من البته من میدونم علت استرسم چیه. 

من رانندگی بلدم پسرمو میبرم مدرسه و میارم اونم وسط تهران شلوغ پلوغ و خرتوخر اما هرروز ترس و دلشوره اینو دارم که اینورش نخوره اونورش نماله و متاسفانه رمپ پارکینگمون شیب تند و پیچ بدی داره که هرروز برام مثل یه چالشه🤦‍♀️ازینکه اتفاقی بیوفته و بخوام به شوهرم جواب پس بدم، بدم میاد و نگرانم  چون قصد داریم بفروشیم ماشینو و تبدیل به احسن کنیم و واقعا هم از ماشین میوفته 

اما الان سه ماهه دارم میرم و از استرسم کم نشده و روانی شدم دیگه تصمیم گرفتم با ماشین نرم و امروز اولین روز بود واقعا سخت بود اما خستگی جسمی بهتر از روحیه😞😞😞

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دقیقا به قول دوستمون منم تو یکسال اول رانندگی هستم تازه چند ماهه گواهینامه گرفتم و بلافاصله نشستم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

احتمالا نمیترسی به جایی بزنی خرج بذاره پشت دستت؟؟؟

من اینجوریم و از امروز دیگه ماشین نبردم😔

دقیقا مشکل من البته من میدونم علت استرسم چیه.  من رانندگی بلدم پسرمو میبرم مدرسه و میارم اونم ...

ببین منم همینطوری ام و بدتر اینکه نمیتونم ریشه اضطرابم رو پیدا کنم حتی مشاورم رفتم ولی فایده نداشته.با مترو و فشار میرم سرکار ولی همینکه فکر میکنم با ماشین برم ماتم میگیرم😥

ببین منم همینطوری ام و بدتر اینکه نمیتونم ریشه اضطرابم رو پیدا کنم حتی مشاورم رفتم ولی فایده نداشته. ...

خیلی حال بدیه درکت میکنم، اینهمه سال آرزو داشتم بشینم پشت فرمون حالا اینجوری

کاش منم مثل شما یه ماشین برا خودم داشتم دیگه نگرانی نداشتم