2777
2789
عنوان

جوش زدن صورت نوزاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیره کم‌میشه ولی نمیره....یبار چن روزی هیچی نبود تو صورتش اما باز اینجوری شد

منم نوزادم ۵۰روزشه ولی جوش ریزه واسه پسر من 

میره دقت کردم گرمی بخورم شیر بدم میریزه بیرون

ولی با شیرخشک ن اینجوری نمیشه

حالا من دکترم بردم چیزی نبود 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
اگزما پوستی داره ببر دکتر پوست دخت منم داشت برمش دتر بهش پماد و کرم داد زدم خوب یه هفتهای

من چرا دکتر بردم گفت چیزی نیست

ببرم دوباره ؟

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
اگزما پوستی داره ببر دکتر پوست دخت منم داشت برمش دتر بهش پماد و کرم داد زدم خوب یه هفتهای

داروخانه گفت این دوتا کرمو بزنی خوب میشه نتونستم بخرم ببخشید اسم پماد بچه شما چی بود

من چرا دکتر بردم گفت چیزی نیست ببرم دوباره ؟

ببرش دکتر پوست حتما اگزما هس معلومه مثل دخترم من به دخترن پماد هیدرو کوتیزون وکرم اروه ثمین داد شبا پماد و میزدم تا یه هفته صبحا هم روزی چند بار کرم به صورتش میزدم خو ب خوب شد

دارم نمیدونم برای خیلی قبله

ببین مادری 'خواهری ''مادرشوهری کسی پماد بتامتازون نداره یا وازلین!!؟؟بپرس ازشون اگه دارن بگیر اول با شامپو بچه بشور خشک کن بعد بمال

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

لباس زیاد تنشه''عرق میکنه؟؟کالاندولا هم خوب بود'

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری