خانوما سلام من پسرم نزدیک ۴ ماهشه از وقتی بدنیا اومده صورتش اینجور جوش میزنه تاحالا دکتر نبردمش امروز بردم داروخانه گفت دوتا پماد داره بزن خوب میشه منم چون پولشو نداشتم نخریدم یکیش کرم مرطوب کننده ثمین بود یکیشم یچیز دیگه بود حالا سوالم اینه این حساسیت یا چیه نگرانم خیلی نشستم به بدبختی هام گریه میکنم فقط شیرخشکم نمیدم فقط شیر خودمو میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببرش دکتر پوست حتما اگزما هس معلومه مثل دخترم من به دخترن پماد هیدرو کوتیزون وکرم اروه ثمین داد شبا پماد و میزدم تا یه هفته صبحا هم روزی چند بار کرم به صورتش میزدم خو ب خوب شد
ببین مادری 'خواهری ''مادرشوهری کسی پماد بتامتازون نداره یا وازلین!!؟؟بپرس ازشون اگه دارن بگیر اول با شامپو بچه بشور خشک کن بعد بمال
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری