2777
2789

سلام میدونم شنیدید بار ها میگن ب هر چی فکر کنی همون میشه .حالا ی سوال داشتم اگه شما تو زندگیتون ب ی چیز منفی زیاد فکر کنید ازش بترسید .بعد اون اتفاق بیفته .شما خودتونو 100 مقصر میدونید ؟ هر چند تو اون اتفاق نقشی نداشته باشید . فکر میکنید چون همش بهش فکر کنید سرتون اومده یا کسایی که باعثش شدن هم تا حدودی مقصر میدونید ؟ تو همچنین وضعیتی هستم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

ن خودمو مقصر نمیدونم چون میدونم باااید اونطوریشد

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی رو که احساس کنید دیر یا زود تجربش میکنید 

به نظرم برای اینکه تغییر کنیم نباید دیگران رو مقصر دونست 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
حالا همه اینو میگن من برعکس اینو میگم میگم چون میخواد این اتفاق بیوفته ترسش از قبل به دلمون میوفته م ...

میفهمم

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...