2789

بخدا،خدا نمیگذره از همسایمون شب و ظهرا دخترش انقد میپره به صابخونشون هم گفتیم رعایت نکردن  

الانم دختره رو فرستاده پارکینگ دورچرخه بازی کنه با دوچرخه خورده محکم به ماشینمون خط افتاده😐 بهش هم گفتیم گف خب بچس حالا چیشدع 

زنگ زدم مدیر ساختمون بیرون بود بیاد بریم در خونشون تو رو خدا نزارید سر ظهر و نصفه شب بچه هاتون بدوئن و یا بفرستینشون تو پارکینگ بازی

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه هاشون را رها میکنن  هر چی هم بشه میگن بچه است  خب پس وظیفه والدین چیه

دقیقا ما هم آسایش میخوایم

بگو طوري نشده فلان قدر خسارت ديده وسلام  يكبار خسارت بدن هواسشون جمع ميكنن

اره خسارت میگیرم

وای از این جمله متنفرم خب بچه اسس

خب بچگی شو خونه خودتون انجام بده نه رو وسایل مردم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای از این جمله متنفرم خب بچه اسس خب بچگی شو خونه خودتون انجام بده نه رو وسایل مردم

اره والا 

آره باید رعایت کنن مثلا من خودم پسرم صبح دیر بیدار میشه میخواد بازی کنه ولی خب همسایه ها شاید بخوان دم ظهر بخوابن برای همین از دو تا شش میفرستم مهد که اونا راحت باشن و پسرم مهد هم بازی میکنه هم چیزی یاد میگیره

چون بچه ست باید هر کار دلش خواست بکنه ؟ اون بچه است تو که میتونی تربیتش کنی من واقعا حرصم میگیره از اینایی که میگن بچه است دیکع برو در خونشون هر چی از دهنت در اومد بهش بگو تا دیگه  این کارا رو نکنه بیشعور بی فرهنگ خسارتتم بگیر 

اعصابم خورد شد اه