2777
2789
عنوان

چالش واکسن

104 بازدید | 3 پست

احتمالا خیلی هاتون موافق این جمله هستین که بعد کشف واکسن ها شیوع بسیاری از بیماری‌های عفونی و ویروسی مثل آبله و فلج اطفال و .. تو دنیا کم شد و بعضی بیماری‌ها ریشه کن شد .

اما شاید ندونین که الان خیلی ها تو دنیا حتی تو کشورهای پیشرفته مثل آمریکا   واکسیناسیون رو برای بچه هاشون انجام نمی دن میدونین چرا چون دیگه به سازمان بهداشت جهانی و مراکز کنترل بیماری‌ها و در کل سیستم پزشکی اعتماد ندارن. 

از وقتی که اهداف اقتصادی و کسب درآمد بیشتر  هدف اصلی و مهم تولیدات دارویی و اقدامات درمانی شد منافع مادی شرکت ها و سازمان‌های غذا و دارو رو اثر بخشی بسیاری از داروها و واکسن ها و برنامه های درمانی تاثیر گذاشت .

واکسن هایی که اصلا فازهای تحقیقاتی اونا کامل نشده با ضدو بندهای پشت پرده مجوز استفاده می گیرن در حالیکه خودشون میدونن تاثیری ندارن.

اخیرا یه مقاله خوندم در مورد یک کار تحقیقاتی که تو کشور آمریکا انجام شده یه دکتری (پائول توماس) دو تا گروه که یکی ۵۶۳ تا کودک بودن و واکسن نزده بودن و گروه بعدی دو هزارو خورده ای کودک که واکسیناسیون شون رو کامل انجام داده بودن. محقق میزان مراجعات این دو گروه رو به کلینیک اطفال مقایسه کرد و و نتایج بسیار جالبی بدست آورد که تو تاپیک بعدی به اونا اشاره می کنم .ادامه داره .......

خب ..ینی بقیه نداشت این موضوع ؟الان باید منتظر تاپیک بعدیتون باشیم ؟ینی رسمامیخاید بزاریدمون توابنمک ؟اقا ما هرچقدم بیکارباشیم دیگه نمیایم انتظارشمارو وتاپیکتونو بکشیم که 🤷

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.