کپو1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 183 عنوان عموم سکته مغزی کرده التماس دعا دارم 79 بازدید | 4 پست به نیتش خواهش میکنم حتی شده ی صلوات بفرستید رد نشید هیچکس حالش خوب نیس دکترا امید ندارن امیدمون فقط به خداست 1402/09/19 | 16:05 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9283 سلام عزیزمواسه عموی عزیزت دعا کردم صلوات و آیت الکرسی هم خوندم انشالله که شفا پیدا میکنهبی زحمت اگر امکانش هست واسم دعا کنید سه شنبه اتفاقی که میخوام بیفته ممنونتون میشم❤️ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کپو1 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 183 سلام عزیزم واسه عموی عزیزت دعا کردم صلوات و آیت الکرسی هم خوندم انشالله که شفا پیدا میکنه بی زحمت ... زنده باشید عزیزم ممنون.انشالله هرچه میخواید به خوبی براتون اتفاق بیفته برات صلوات میفرستم
caqar عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9283 زنده باشید عزیزم ممنون.انشالله هرچه میخواید به خوبی براتون اتفاق بیفته برات صلوات میفرستم ممنون عزیزم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم