2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرممممممم صداشون میاد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 79 پست
آشغال کثافت من به جهنم داداشم ۱۵سالشه تو سن بلوغه ولی کاملا چشم و گوش بستس اصلا نمیفهمه بچه توی د ...

خب در واقع پدرت نمیفهمه. توی فضای کوچیک وقتی بچه هاش بیدارن درخواست میده. مادرت چی کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕 منم شنیدم ولی چون خودم شبا بیدارم وگرنه مامانم خیلی محتاطه.  البته هر وقت میخوان کاری کنن ...

😂😂😂😂😂ایواییی منم مچشون چندبار گرفتم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بجا اینهمه نفرین به مادرت رک و راست بگو صداتون اذیتم میکنه رعایت کنین

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

عزیزم میدونم شرایط سختی داری 

به مامانت بگو میرین تو اتاق صدای حرف زدنتون واضح میاد بلکه یذره خجالت بکشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

نفهمن اینا تو بشه ی تجربه ای برات جلو بچه هات همچین نکن

مادر شوهر منم اینجوریه بدبخت پدرشوهرم انقد التماسش میکنه😐حتی میفهمم پدرشوهرم دوس دختر داره و بنظرم حق داره با این زنش

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یبار برو در اتاق در بزن بگو بزار بکنه 😁

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
باباتم مثل همونه پنجاه سالشونه دوتا بچه بزرگ توخونه رو کر فرض کردن یا کور

بابام صداشم درنمیاد

مامانم چرا اینجوری میکنه؟

از دوتاشون بدم میادا

ولی چرا نصف شب با صدای بلند میگه نکن و حرف میزنه

کلاً مامانم یه آدم نفهم و بی ملاحظه بوده همیشه گرچه بابامم آدم بی شعوریه

ولی توی این مورد مقصر مامانمه

ماکه نمیفهمیم چخبره با صدای مامانم میفهمیم چیزیه

قشنگ حس کردم داداشم ازعمد و با بهانه غذا بلند شد بعداز چنددقیقه بره تو اتاقشون بگه غذا کجاس که بحثشون تموم بشه(داداشم فکر میکنه مثل همیشه دعوا کردن )

من صداشون هم شنیدم ولی خب خودم تا صبح بیدار بودم😂 اونا فکر کردن ما خوابیم ولی کلا ضایعن

منم شارت شارت😂😂😂😂😂😂بعد بدو بدووو رفتن باهم سرویس من گفتم با خودم نصف شب رد دادن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بابام صداشم درنمیاد مامانم چرا اینجوری میکنه؟ از دوتاشون بدم میادا ولی چرا نصف شب با صدای بلند می ...

رفت چیکار کردن؟