2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرممممممم صداشون میاد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 79 پست
عزیزم میدونم شرایط سختی داری  به مامانت بگو میرین تو اتاق صدای حرف زدنتون واضح میاد بلکه یذره ...

عزیزم مادرم خیلی خیلیییی درک و فرهنگ پایینی داره و اصلاً آدم انتقادپذیری هم نیست

اصلا نمیشه حرفی زد

تقصیر باباته،….تو مگه تو اتاقیببینی چکار میکنه که هی مامانت میگه نکن….پدرت باید ملاحظه کنه وقت و بی ...

اصلا تقصیر باباش نیس اون نیاز داره اگ خانومه نمیتونه داد زدن نداره بگ صبر کن شب

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیتونه بی سروصدا کاری کنه؟ من میگم مامانم داد میزنه نکن

میدونی بدبخت مادرت خیلی آروم میگه نکن نکن بسه بسه . طولانی مدت. منتها مرد دست بردار نیست. آدم هم اذیت بشه. یه جایی دادش درمیاد. تا شاید طرف مقابل به خودش بیاد.

ولی اگه تونستید و خونه برای خودتونه. دیوار رو عایق صدا کنید . هزینه ای نداره و صدا هم نمیاد

ی چیز بگم گوش گیر بخر از دیج..ی کال...ا بزار تو گوشت  ۸۰ درصد صدای محیطو واقعااااا میگیره قی ...

ببینید من با رابطشون کاری ندارم‌که

از این حجم از بی فکری و بی شعوری حالم بهم خورده

از این حجم از بی ملاحظه بودن 

اصلا یه لحظه فکر نمیکنه به داداشم؟

بدبخت پدر مادرا از دست بچهاشون   یکی میگه تا صبح بیدارم خوب عزیز خودت دوست داری اون صداهارو بشنوی دستشویی رفتنشونو یا حموم رفتنشونو حالا هرچی   اونا مقصر نیستن شما زیاد پیگیری  که از خوابتم میزنی    شما دیگه بچه نیستید خودتون باید درک کنید 

پدر مادرا هم باید کارشونو ساکت انجام بدن وقتی بچه دارن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اسی حتما به مادرت بگو شاید متوجه نمیشه که شما میشنوید 

شاید اذیتش میکنه که میگه نکن  مثلا پیکش میگیره  یا بازوشو فشار میده بالاخره مردا از این کارا میکنن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
حالا رفتار مامانت که اشتباهه ولی این که انقدر از مامانت بیزاری اصلا طبیعی نیست

آخه از زندگیم خبر نداری 

از دوتاش بیزارم

مادری که خانوادشو به بچه ها و شوهرش ترجیح بده 

پیش بیاد غذای بچشو بده به بچه برادرش و بچش توی جمع مات و سرخورده بمونه

مادری که ۱۱سالگی دخترشو نخواد و بگه برو مدرسه شهر دیگه 

مادری که همون دبستان هم منتظر بود مدارس تعطیل کنه و بچشو تابستونم بفرسته خونه آشناها که فقط پیشش نباشن مادره؟

خیلی هاشو نمیتونم بگم چون شناسایی میشم

چون بخاطرشون هنوزهم سوژه بچه های فامیلم و باهرموفقیتم میخندن میگن یادته مامانت چیکارت کرد؟

منم بچه بودم انقد شنیدم از این چیزا 

عوارض زیادی هم برام داشت 

پدر مادرا باید رعایت کنن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``