بنداز بره تا اون حشره ها توی بقیه ادویه جات و مواد غذایی خشک دیگه ت هم رخنه نکردن.
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ی کاری کن شب که شد همه جو رو که کرمی شده بذار تو هوای سرد ( بریز تو ظرفی که همه جو ها با هوا تماس داشته باشن) تا صبح کرماش میمیرن بعدم میتونی قشنگ بشوریش و کرمای مرده ش جدا کنی، بعد بلافاصله ابپز کنی بذاری فریزر
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
مال من ارد بود برای اینکه حشراتش پخش نشن شب توو سوز زمستون گذاشتم بیرون رو بالکن ده دیقه ای همه شون مردن ولی دیگه چندشم شد ریختمشون دور ولی تو میتونی بیست بارم که شده بشوریش مال من قابلیت شستشو نداشت متاسفانه) والا نمینداختمش بره
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
اسی یجا بذار که دور وبرش حبوبات نباشه و زود زود سر بزن ببین کرما از سرما مردن یا نه، اگه نشد با اب داغم میتونی کرما رو بکشی