2777
2789
عنوان

یکی بیاد با هم زبان بخونیم

39 بازدید | 5 پست

من ی چنل تو یوتیوب میشناسم با اون پیش میریم با اون از صفر تا صد پیش میریم آهسته و پیوسته روزی یک ساعت و نیم وقت میزاریم و هر روز ۱۰ لغت حفظ میکنیم تو تایمای اضافه هم هر روز ی موزیک انگلیسی انتخاب میکنیم و چند بار گوش می‌دیم و معنیشو میخونیم 

:)                             

اسم چنل یوتیوب رو میگی؟

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

اسم کانالم میشه بگی؟ 

من کلاس میرم وگرنه با برنامت هماهنگ میشدم🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگلیسی در خانه کتاب های تاپ ناچ رو درس میده

ممنون

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...