2777
2789
عنوان

چه پاییز گرم و کم بارشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست
شهر ما سردسیر که یادم دورن دبیرستان برف دو متری داشتیم و تا اردیبهشت برف بود  الان گرم و فقط ی ...

واقعا خیلی نگران کننده هست. الان باید چنان سرد میبود که محبور میشدیم بچسبیم به بخاری . اما ظهرها گرمه گرمه.

کجایی گلم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش رحم کنه وضعیت آب و هوایی واقعا نگران کننده اس

و واقعا هیچ کس به اون توجهی نداره.

پسر داییم تو اداره منابع طبیعی هست میگفت ابهای زیر زمینی ایران عملا شاید تا سی سال آینده پلسخگو باشه. و بعد از اون کشور غیر قابل سکونت میشه

خشکسالی هست و آلودگی شدید  به زودی تلف میشیم  پیش بینی کردند چند سال بعد خزر کلا نابود می ...

یکی از اشناهامون تو اداره منابع طبیعی میگفت سی سال بعد عملا ایران قابل سکونت نخواهد بود

یکی از اشناهامون تو اداره منابع طبیعی میگفت سی سال بعد عملا ایران قابل سکونت نخواهد بود

همین الانم قابل سکونت نیست خواهر 

دلم برای پرنده ها میسوزه تو این هوا مزخرف پرواز میکنن 

مام ک هیچی هروز دود میره تو ریه هامون 

سرطان ریه نگیریم خوبه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
و واقعا هیچ کس به اون توجهی نداره. پسر داییم تو اداره منابع طبیعی هست میگفت ابهای زیر زمینی ایران ع ...

وضعیت واقعا بحرانیه

کاش کاری از دستمون برمیومد کاش اینقدر مردممون بیخیال نبودن اقلیم ایران به کل عوض شده