2777
2789
عنوان

کمک کی بلده نخوداب درست کنه ؟

331 بازدید | 36 پست

سلام خانوما یه کمک میخوام 

الان چند روزه من و همسرم و دخترم به شدت سرما خوردیم هرچیم دارو مصرف میکنیم و دکتر میریم فایده نداره دیشب که رفته بودیم سرم من و دخترم و بزنیم پرستار میگفت نخوداب درست کن بخورین جون بگیرین خیلی خوبه با یه دستور توی اینستا درست کردم ولی خیلی بد مزه شد هیچ کدوم نخوردیم برعکس مامانمم رفته مشهد نیست که برامون درست کنه بیاره 

من اینخوری درست کردم طبق گفته اون پیج نخود و شستم و با یکم گندم بار کردم پیاز درسته و یکم زردچوبه و یه سیب زمینی ام انداختم توش اخرای پخت پیاز و سیب زمینی و در اوردم با گوشتکوب برقی میکس کردم ریختم توش

شما چطوری درست میکنین ؟ بگین امروز درست کنم که به درد شبمون هم بخوره 

سلام نخودابو نمیدونم اما شنیدم خیلی مقویه

اما اب پیازم برای عفونت عالیه

و همینطور دمنوش بابونه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخود رو با نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو میذارم بپزه البته نمیدونم این روش درسته یا نه من اینمدلی درست میکنم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من نخود رو با نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو میذارم بپزه البته نمیدونم این روش درسته یا نه من اینمدلی ...

البته دیدم بعضیا گوشت هم میریزن اما بنظرم لازم نیست نخود ارزش غذایی بالایی داره 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
سلام نخودابو نمیدونم اما شنیدم خیلی مقویه اما اب پیازم برای عفونت عالیه و همینطور دمنوش بابونه

آب پیاز خام یعنی ؟ چطوری باید بخوریم ؟ برای دمنوش بابونه همینجوری بابونه رو دم کنم بعد بخوریم کایه ؟ برای دختر دو سال و نیمم خوبه ؟

من نخود رو با نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو میذارم بپزه البته نمیدونم این روش درسته یا نه من اینمدلی ...

الان تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود یکم کره یا روغن قلم بریزین پیازو توش یکم اندازه ای که سبک شه سرخ کنین ادویه فقط زردچوبه فراوون بزنین که خودش ضد سرماخوردگیه بعد نخود خیس خورده رو با یه تیکه ماهیچه بزارین یکم آب بریزین بزارین چند ساعت انقد بپزه که ماهیچه و نخود له بشه نمیدونم این درسته یا نه 

من نخود و پیاز و شاید بعضی وقتها سیب زمینی میزارم کامل بپزه آخرشم زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و کمی رب میزنم خیلی دوست دارم

گندم نمیریزم دیگه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من نخود و پیاز و شاید بعضی وقتها سیب زمینی میزارم کامل بپزه آخرشم زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و کمی رب ...

خب گندم لعابش میشه 

من گوشت و نخود و گندم و پیاز و نمک و زرد چوبه و گوجه و یکم لیمو

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

[QUOTE=320363928]آب پیاز خام یعنی ؟ چطوری باید بخوریم ؟ برای دمنوش بابونه همینجوری بابونه رو دم کنم بعد بخوریم کایه ؟ ...[/Qوالا ما باگوشت درست میکنیم نخود گوشت گوسفند پیاز زرچوبه وفلفل سیاه قشنگ میپزه بعد بانون میخوریم نخود بدون گوشت که بدمزست