2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده از دست شوهرم

795 بازدید | 25 پست

خانما من جدیدا خیلی خیلی بیمارم بعد شوهرم ن حاضره هفته ای دوبار اونم یک ساعت بچه مونو که سه ماهه و شیر خشک میخوره نگه داره ن حاضره ببرتم دوکتر فقط میگه پول ندارم و فلانو بیسال

ولی من که می‌دونم داشته باشتم منو نمیبره چون دیدم 

وقتی میگم حالم خرابه بهم میگه دیونه تو دیونه ای 

چکار کنم باهاش بنظرتون؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
دعوا کنم باهاش
19
63%
یا سکوت کنم
11
36%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز ب دعوا کردن نیس چون بیشتر لج میکنه و بدتر میشه سکوتم نکن  بذار بفهمه ک یه سری وظایف داره . بشین درست و منطقی باهاش حرف بزن . بگو هر مرد و زنی با هم باید ی زندگیو راه ببرن . اینجوری من دارم هرروز ضعیفتر میشم هم فشار خونه هم بچه داری از اینطرفم مریضی . این روزا باید بیشتر هواست بهم باشه  .‌چن وقته میخام دکتر برم تو هم نمیبری بدنم دیگ کشش نداره 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دعوا کنی که حالت بدتر میشه سکوت کنی هم درمانت زمین میمونه اونو کلا ول کن برو طلایی چیزی داری بفروش از خانوادت هم کمک بگیر درمانتو پیگیری کن این روزا هم یادت بمونه عزیزم انشالله خوب شدی به فکر شغل باش که این شوهر به درد لای جرز دیوار میخوره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان دعوا کنی اتفاقی میفته ؟ متحول میشه میشه مرد نمونه ؟ بیکاری ولش کن دعوا بشه تهش طلاقه که اونم ب ...

ارولا حاضرم چون اون بخاطر من یک قدمم بر نمی داره پس چرا من زندگی خودمو بخاطر بچه تباه کنمنم

پس چکار کنم بنظر تو

نمیدونم خیلیا کله خرن کلا حرف تو مغزشون نمیره تو بشین یبار باش ب خوبی حرف بزن منطقی و اروم ببین شاید جواب داد

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
نمیدونم خیلیا کله خرن کلا حرف تو مغزشون نمیره تو بشین یبار باش ب خوبی حرف بزن منطقی و اروم ببین شاید ...

ولا امتحان نکردم حتما امتحان میکنم ممنون بخاطر راهنماییت

ارولا حاضرم چون اون بخاطر من یک قدمم بر نمی داره پس چرا من زندگی خودمو بخاطر بچه تباه کنمنم

ینی حاضری از شوهر و بچت دل بکنی . حالا شوهر هیچی از بچه ۳ ماهه ؟؟؟ واقعا چ چیزا میخونم اینجا خدا عقل بده 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

پس چکار کنم بنظر تو

خب بیماریت چیه؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا