2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندان پزشکی؟

402 بازدید | 22 پست

دوستان من خودم تهران زندگی میکنم

بین این دوتا کدوم رو انتخاب میکنین اگه شما جای من باشین

پزشکی شهید بهشتی

دندون پزشکی شهرای دیگه (ولی نزدیک مثل بابل، قزوین، اصفهان، و...)

دندون

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به نظرت می ارزه به خوابگاهی شدن؟

قطعا می ارزه دندون خیلی بهتره ولی خب اینم باید در نظر بگیری رتبه بهتری هم میطلبه زودتر به درآمد می رسی شیفت های سخت مثل پزشکی نداری باید همه جوانب بسنجی از نشر شخصیم خوابگاهه شدن می ارزه بهش

🌿❤️🌷

پزشکی میخونم، شهید بهشتی...

چرا باید به فکر انصراف باشی 

من حس میکنم خیلی الکی دارن مشکلات پزشکا رو بولد میکنن 

الان واقعا بعد دندون 

رشته مطرح کشور پزشکیه 

هنوزم البته رتبه های تک رقمی میرن پزشکی خیلیاشون

قطعا می ارزه دندون خیلی بهتره ولی خب اینم باید در نظر بگیری رتبه بهتری هم میطلبه زودتر به درآمد می ر ...

اهان پس که اینطور، خودم پزشکی بهشتی ام، می‌خوام ترمیم بزنم برم دندون، حتی شده شهر دیگه...

چرا باید به فکر انصراف باشی  من حس میکنم خیلی الکی دارن مشکلات پزشکا رو بولد میکنن  الان ...

نمیخوام انصراف بدم، تغییر رشته میدم فقط(البته از طریق ترمیم) 

بله بعد دندون ولی

من خودم دندون میخاستم نیاوردم  ولی الان آنقدر بدم‌میاد از دروس کنکوری که همین پزشکی ر. مثل طلا ...

خب من که تراز کنکورم خوب بود و حفظ میشه برا سال بعد، ترمیم بزنم تراز نهاییم بیاد بالا رتبه بهتری میده