2777
2789

میگن کل کد های انسانی دست تبتی ها و هندی هاست چجوری واقعا از زمین بلند میشن ؟؟؟ این ویدیو هم ببینید بودایی عه بلند شد قشنگ 

https://www.dalfak.com/w/xndps/بلند-شدن-مرد-بودایی-از-روی-زمین-به-کمک-نیروی-تمرکز-و-دعا-فوق

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ریازت به دست میاد. حتی شنیدم ما میتونیم طی العرض کنیم و با یک چشم بر هم زدنی از یک مکان به یک مکان دیگه بریم 

من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ...

اره مردم تبت خوندم ژن های خیلی خاصی دارن همچنین هندی ها میگن کد های انسانی دست ایناس و خیلی کردم عجیبی ان

✨🤍love me like you do
من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ...

من تو خواب خیلی توانایی ها دارم حتی میتونم پرواز کنم. یا تمام وقایع بیست سی سال پیشمو با جزئیات به یاد بیارم

از کجا معلوم واقعی باشه ؟؟ فیلمه دیگه!

ب این فیلم کار ندارم در کل تبت و هند پر از چیز های عجیب و شگفت اوره این فیلم هم احتمال زیاد واقعیته چون چندجا دگ دیدم و شنیدم

✨🤍love me like you do

شت 

عاشق این چیزام ولی وقتشو ندارم راجبشون تحقیق کنم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....