kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 عنوان بودایی ها و تبتی ها چجوری از زمین بلند میشن میرن هوا😐😐 565 بازدید | 18 پست میگن کل کد های انسانی دست تبتی ها و هندی هاست چجوری واقعا از زمین بلند میشن ؟؟؟ این ویدیو هم ببینید بودایی عه بلند شد قشنگ https://www.dalfak.com/w/xndps/بلند-شدن-مرد-بودایی-از-روی-زمین-به-کمک-نیروی-تمرکز-و-دعا-فوق ✨🤍love me like you do 1402/09/19 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6599 خیلی تمرین میکنن و دوره های بشدت سخت دارن که هرکسی نمیتونه دووم بیاره
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29323 از پایین فلکه گازشون بازه،، برم ببینم چیه فیلمت 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 خیلی تمرین میکنن و دوره های بشدت سخت دارن که هرکسی نمیتونه دووم بیاره فک کنم فقط مخصوص ژن و نژاد خودشونه درسته ✨🤍love me like you do
سوگندیار عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 5137 من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ریازت به دست میاد. حتی شنیدم ما میتونیم طی العرض کنیم و با یک چشم بر هم زدنی از یک مکان به یک مکان دیگه بریم
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 ترسیدم اره واقعیه مردم خیلی عجیبی دارن ✨🤍love me like you do
masssii عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3871 از کجا معلوم واقعی باشه ؟؟ فیلمه دیگه! رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ... اره مردم تبت خوندم ژن های خیلی خاصی دارن همچنین هندی ها میگن کد های انسانی دست ایناس و خیلی کردم عجیبی ان ✨🤍love me like you do
شیداشریفی عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 33276 من شنیدم انسان خیلی توانایی ها داره که بخاطر گیر کردن در ماتریکس زندگی نمیتونه کشف کنه. این کارا با ... من تو خواب خیلی توانایی ها دارم حتی میتونم پرواز کنم. یا تمام وقایع بیست سی سال پیشمو با جزئیات به یاد بیارم
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 از کجا معلوم واقعی باشه ؟؟ فیلمه دیگه! ب این فیلم کار ندارم در کل تبت و هند پر از چیز های عجیب و شگفت اوره این فیلم هم احتمال زیاد واقعیته چون چندجا دگ دیدم و شنیدم ✨🤍love me like you do
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29323 وویییی یجوری شدم☹️ 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12565 شت عاشق این چیزام ولی وقتشو ندارم راجبشون تحقیق کنم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 وویییی یجوری شدم☹️ 😅😅 ✨🤍love me like you do
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 شت عاشق این چیزام ولی وقتشو ندارم راجبشون تحقیق کنم اره خیلیییی عجیبه اصلا این مردم تبت همه چیشون عجیبه ✨🤍love me like you do