2777
2789
عنوان

چرا وقتی به عشقم فکر می کنم اینطوری میشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 36 پست
واییی  نکنه منم همین طور بمونم  عاشق زیاد دادم اطرافم ولی هیچکدوم اینقدر شدید مثل من نبو ...

چی بگم بخدا🤣🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم به تو فکر میکنه .به این حالت میگن «لیمرنس»

وقتی دونفر واقعا همدیگه رو دوس دارن زمانی که از هم دورن این حمله عصبی رو تجربه میکنن .حتی ممکنه کوفتگی و درد شدید تو بدنت تجربه کنی ...

اروم باش خدا بزرگه .اگه شدید شد از پزشک حتما داروی ضد استرس بگیر .استرس بالا عوارض زیادی داره😘

اونم به تو فکر میکنه .به این حالت میگن «لیمرنس» وقتی دونفر واقعا همدیگه رو دوس دارن زمانی که از هم ...

واقعا ؟ مرسی ازت 

آره خیلی استرس بدی می گیرم جوری شده یه ماهه اصلا درست نتونستم بخوابم و درس بخونم 

واقعا ؟ مرسی ازت  آره خیلی استرس بدی می گیرم جوری شده یه ماهه اصلا درست نتونستم بخوابم و درس ب ...

دوست داره .من روانشناسی خوندم در مورد این چیزا مطالعاتم زیاده .تا زمانی که از حسش مطمئن نشی همینه .حتی اگه بهتم بگه دوست ندارم باز این علائم از بین میره😘

دوست داره .من روانشناسی خوندم در مورد این چیزا مطالعاتم زیاده .تا زمانی که از حسش مطمئن نشی همینه .ح ...

امیدوارم واقعا همین طور بشه 😭 تا حالا اینجوری نشدم 

خب چی شده که این حسو پیدا کردی

نمیدونم اصلا ، من اول ازش متنفر بودم اما کم‌کم که شناختمش به خودم اومدم تا اینجوری شدم 

اصلا نمی‌دونم چی شد یا اصلا عاشق چیش شدم 

امیدوارم واقعا همین طور بشه 😭 تا حالا اینجوری نشدم 

در ایین بودا معتقد بودن زمانی که جفت های روحی باهمدیگه برخورد میکنن یک انرژیه تلپاتیک قوی بینشون ایجاد میشه و زمانی که دور ازهم باشن حالات شما رو تجربه میکنن .

دیگه اینکه میتونی از راه دور حس کنی که اون الان حالش بده .به مرور سلیقتون ،حرف زدنتون شبیه هم میشه .درک عمیقی از هم دارید و ...

تجربش کردم من .اصلا دروغ نیست😊❤

در ایین بودا معتقد بودن زمانی که جفت های روحی باهمدیگه برخورد میکنن یک انرژیه تلپاتیک قوی بینشون ایج ...

مرسیییی 

امیدوارم با هم اوکی بشیم و منم حالم بهتر بشه 

وای واقعا مرسی با حرفات آروم تر شدم