2777
2789
عنوان

دیشب چند خوابیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده خوابیدم ولی دیشب عصب کشی دندون داشتم نصف شب یکم بی خواب شدم .فعلا هنوز توی رختخوابم . بچه ها و همسرم همرفتن کار و مدرسه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پیاده روی این ساعت نرو 

همیشه قبل از اینکه خورشید در بیاد برگرد یا شب برو 

پوستصورتت ب مرورمیسوزه از آفتاب

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من ده خوابیدم ولی دیشب عصب کشی دندون داشتم نصف شب یکم بی خواب شدم .فعلا هنوز توی رختخوابم . بچه ها و ...

منم تو دوراهی دوباره خوابیدن یا بیدار موندن گیر کردم تو تختم 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
پیاده روی این ساعت نرو   همیشه قبل از اینکه خورشید در بیاد برگرد یا شب برو  پوستصور ...

من که همیشه این ساعت خوابم 

ولی قبل در اومدن خورشیدم اینجا وحشتناک خلوته

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
من که همیشه این ساعت خوابم  ولی قبل در اومدن خورشیدم اینجا وحشتناک خلوته

میدونم چی میگی

من خودم از اوناییم ک پیاده روی ردو  دوست ندارم لذتی ازش نمیبرم 

ولی ب خاطر سلامتیش، گاهی میرم   فقط شبها. 

ولی مامانم گرچه از خلوتی کوچه میترسه ولی صبح ها میره کنار دریا  و قبل از اینکه  خورشید در بیاد بر میگرده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر