2777
2789
عنوان

کوچلوم 🐇💞

202 بازدید | 23 پست

بنظرتون عادیع وقتی خابع دلم میخاد بیدارش کنم وقتی بیداره میخام بخابع😂😂روانی شدم ی جور خاص همش بوسش میکنم گریه می‌کنه خونه بهم میریزم

متعهد ب چشمای سبزش💚✨

درد همه ماماناس😁🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲😂😂خیلی دوسش دارم ی جوری روانیشم

میفهمم 😍😁 خدا برات نگهش داره 😘

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ای جانم😍😍😍😍اوایل ذوقشو داری خواهرم... بعدا دلت لک میزنه یه دقیقه بخوابه، یا پاشی کاراتو کنی یا کنارش بخوابی خستکیت درآد... ان شاءالله پاینده باشی و گل دخترت زیر سایه تون سالهای سال با موفقیت زندکی کنه. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منم الان بغلشونم هی بوسشون میکنم بیدار ک شن هوار میزنم بخابین فقط😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اوخیییی الهیییی هنوز خیلی کوشولوعه پسر من ۵ماهشه دیگ شیرین کاریاش شروع شده الان اینجوری هستین چهار م ...

🥺🥺💞خدا جییییییییییییغ برم ی تیغ آماده کنم 😂

متعهد ب چشمای سبزش💚✨
😂😂😂 مال من عبضی پستونک نمیخوره می‌دونه توش چیزی نیست

من کلا پستونک ندادم ب جفتشون مخالف این مورد بودم😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عاشق نوزادم به خصوص وقتی از خواب بیدار میشن و خودشونو می‌کشن یاد دخترم افتادم وقتی نوزاد بود الان ۱۳ سالشه خدا دختر شما رو هم حفظ کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.