2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا هیچ دوستی ندارم، یه اتفاقاتی تو زندگیم افتاده که باید زندگیمو عوض کنم، الان تنهای تنهام ، خود ...

آدما خیلی به این تغییرات احتیاج دارن

مثل من که برای خودم نمیتونم زندگی کنم

کارم شده برم سرکار و بعد بچه ها و بعدش همین گوشی

آدما خیلی به این تغییرات احتیاج دارن مثل من که برای خودم نمیتونم زندگی کنم کارم شده برم سرکار و بع ...

به تغییرات احتیاج دارم، یعنی اگه این تغییرات اتفاق نیفته خب اصلا زندگیم ادامه پیدا نمیکنه

ولی یه دوست ساده میخوام هفته ای یه بار یه کافه باهاش،برم دو سه ماهی،یه بار یه سفر یکی دو روزه باش،برم ، هفته ای دو سه بار با هم گپ بزنیم 

فقط همین 

...
به تغییرات احتیاج دارم، یعنی اگه این تغییرات اتفاق نیفته خب اصلا زندگیم ادامه پیدا نمیکنه ولی یه دو ...

میفهمم و درکتون میکنم

بعضی وقتا یه گوش شنوا

یکی که آدمو درک کنه

کسی که به آدم نارو نزنه و بخواد حالتو خوب کنه

و حال خودشم کنارتون خوب بشه لازمه

با تمام وجود این حستونو میفهمم

بعضی وقتا چیزای ساده ای برای آدم آرزو میشه

امیدوارم این اتفاق ها که گفتین به بهترین شکل براتون بیوفته

من دنبال دوست همجنس و تقریبا همسنم جیگر

همجنسش که فراوونه ولی همسن و همشهری باید حضوری پیدا کنی اینجا اکثرا برا شهرای دیگه هستن نمی تونن باهات بیان کافه یا پارک