2777
2789
عنوان

خلط خونی در مدفوع😢

| مشاهده متن کامل بحث + 10630 بازدید | 35 پست
عزیزم برید دکتر گوارش ازمایش بگیرن خون تازه در مدفوع نشونه ی زخم در روده ست، یا فیشر یا شقاق، یا کو ...

ممنون عزیزم

ان شاء الله 

بله خیلی استرس دارن... خیلی روحیه حساس و غمگین و عصبانی دارن

ما خیلی مواظبیم ناراحتش نکنیم و.... ولی برای همه چیزای ساده و پیش پا افتاده ناراحت میشن... 

ایشون رگه ی خونی داره  بخاطر استرس و اضطرابه   منم پارسال همینجوری شدم خیلی ترسیدم رفتم مت ...

خداروشکر خوب شدین

مامان منم خیلی استرس داره

دوست دارم بره روانشناس. کنترل کنه... ولی به حرفم اهمیت نداده... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر خوب شدین مامان منم خیلی استرس داره دوست دارم بره روانشناس. کنترل کنه... ولی به حرفم اهمیت ...

نگران نباشین  خود دکتر قرص میده اضطراب کم میشه  منم از پارسال میخورم 

ممنون عزیزم ان شاء الله  بله خیلی استرس دارن... خیلی روحیه حساس و غمگین و عصبانی دارن ما خیل ...

احتمالا دوره ی میانسالی هستن و به اصلاح دچار بحران میانسالی شدن

اگه میتونید حتما پیش روانشناس ببریدش، مادرتون اگه ذهنیت عوض بشه روحیه ش عوض بشه خوب میشه

یه قرص ارامبخش معمولی هم بگید دکتر براش بنویسه، پروپرانول قرص خوبیه و داروخونه میده، دوز ۲۰ ش رو بگیرید روزی یکی بخوره خیلی به استرسش کمک میکنه،، فقط به حرف من افاقه نکن خودت اسمشو توی گوگل سرچ کن بخون یا به دکترش بگو که خیلی حساسه و استرس داره تا بهش قرص بده

با ادمایی رفت و امد کنید که حالتون خوب میکنن ، فامیل و افرادی که اعصاب خردی دارن رو کنار بزارید ، گردش زیاد برید، فیلمای حال خوب کن ببینید، این فیلمای اعصاب خردی ایرانی و ترکی رو نبینید، کلا سبک زندگیتون رو عوض کنید حتما خوب میشه و خودتونم حالتون خوب می مونه❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
احتمالا دوره ی میانسالی هستن و به اصلاح دچار بحران میانسالی شدن اگه میتونید حتما پیش روانشناس ببرید ...

متاسفانه من از مامانم دورم. و خدا از خواهر و برادرام راضی باشه.. کمک حال مادرم هستن... 

ولی مامانم ک عمر سختی و دلهره داشته... الان استرس‌ بخاطر گذشته است... 

باید برن پیش روانشناس 

دعا کنین مشکلش جدی نباشه💖

خداروشکر خوب شدین مامان منم خیلی استرس داره دوست دارم بره روانشناس. کنترل کنه... ولی به حرفم اهمیت ...

اگه روانشناس نمیره توی اینستا خیلی ویدیو های روانشناسی حال خوب کن و درمانی هست از اونا براش بفرس ببینه یا یواشکی پیجاشو براش فالو کن که ویدیوهارو براش نشون بده

باشگاه و استخر هم خیلی خوبه براش روحیه ش رو عوض میکنه، با ادمای جدید اشنا میشه

یه کاری چیزی خانوادگی راه بندازید سرگرم باشه، یا اگه بافتنی هنری چیزی بلده ازش بخواید که سرگرم بشه فکر و خیال کمتر بکنه

منم مامانم هم خیلی حساسه هم کنترلگره ، ولی از وقتی استخر میره خیلی بهتر شده و دوستای جدید پیدا کرده همش حرفا و کاراشون تعریف میکنه و دغدغه هاش عوض شده

متاسفانه من از مامانم دورم. و خدا از خواهر و برادرام راضی باشه.. کمک حال مادرم هستن...  ولی ما ...

این راهکارهایی که  بهت گفتم رو کپی کن برا خواهر برادرات بفرست تا پیگیر باشن عزیزم

امیدوارم چیز خاصی نباشه عزیزم و همیشه تنشون سالم باشه و زندگی خوبی داشته باشید❤️❤️

اگه روانشناس نمیره توی اینستا خیلی ویدیو های روانشناسی حال خوب کن و درمانی هست از اونا براش بفرس ببی ...

خداروشکر. برای مامانتون خوشحال شدم

مامانم پیاده روی میرن... 

بله باید مسئله روانشاسو جدی بگیریم.. 

ممنون عزیز💖