2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری ک پزشکی بخونه چه خواستگارایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 123 پست
نمدونم ولی یادم همیشه به من دو تااز دوستای دیگ انقد پوز میدادن میگفتن ما چون پزشکیم قطعا همسرامون هم ...

خب اونها بدون شک خواستگار پزشک داشتن

اما آدم وقتی میخواد ازدواج کنه یهو ملاک های مهمتری پررنگ میشن

همسر الانشون ملاک های مهم تر رو داشته

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یعنی شما این دیدگاه رو دارید که خانم پزشکی که با پزشک ازدواج نکرده پس حتما خواستگار پزشک نداشته وگرن ...

نه گلم دیدگاه نیست دوتای صمیمی هستن رابطه خانوادگی هم داریم و از هم خبر داریم رو هوا نگفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شانس در ازدواج و انتخاب عاقلانه و خوشبختی به رشته تحصیلی نیستحتی اگه یک خانم پزشک با آقای پزشک ...

من اصلا کاری به اقبال افراد و تصادف و... در ازدواج نداشتم.

صحبتم اینه اگر وجه حرفه‌ای افراد قرار باشه مزیت و حسن محسوب بشه؛ این عنوان رشته‌ها نیست که سطح افراد رو تعیین می‌کنه!

بلکه سطح تخصص و عمق یادگیری و توانایی تاثیر و گره‌گشایی اجتماعی افراد ملاکه...

و هیچ جوره تو کتم نمی‌ره تنها به خاطر اینکه کسی رشته فلان تحصیل کرده و بدون هیچ بررسی تخصصی و اخلاق حرفه‌ای شخص رو دارای فضیلتی بدونیم!

من اصلا کاری به اقبال افراد و تصادف و... در ازدواج نداشتم.صحبتم اینه اگر وجه حرفه‌ای افراد قرار باشه ...

نهههههه بابا

بین کسی که تاریخ خونده و خانمی که پزشکه شاید فقط سطح درآمدشون فرق کنه

اگرنه هیچ کدوم ارزشمند تر از دیگری نیست

پسری هم که اینطوری فکر کنه، با مخ میخوره زمین. ملاک های مهم تری برای ازدواج وجود داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
تقدیرت هست اون ک‌ کی میاد ولی اگر پیشانیت بلند باشه هم سطح خودت میان وگرنه داخل افراد خودمون و فامیل ...

دقیقا بنظرم ازدواج چیزی جز تقدیر و قسمت نیست🥲حتی شده من با یکی اشنا بشم و فک کنم کار تمومه و با همین مزدوج میشم و کارا پیش بره بعد تو خواب دیدم عروسیم با این شخصه ولی خیلی ناراحتم بشدت و همش یجورایی دوس دارم سر نگیره، یه هفته بعد از اون خواب کلا ورق برگشت اصلا اون شد یه ادم دیگه ای و برا همیشع از هم جدا شدیم ... این چیزی ک شما گفتی ازدواج با سطح پایین تر بنظرم سر نگیره بهتره چون در اون صورت خانوم تنهایی خیلی راحت تر میتونه مدیریت کنه زندگیشو

عزیزم هر دختری میتونه هر نوع خواستگاری داشته باشهحتی پسرهای روستایی هیچی ندار هم ممکنه بگن من فلانی ...

خب منم همون بود منظورم ک خانومای پزشک شوهراشون چ شغلایی دارن معمولا اونایی ک با غیر پزشک ازدواج کردن چیزی ک گفتی درسته حتی بیشتر اوقات اون اقایی ک خیلی سطح بالاتره و میره سراغ یکی خیلی پایین تر معمولا ریگی ب کفششه برا خودم پیش اومده

دوستای من دوتاشون متخصصن یکیش شوهرش مهندس ساده و کم درآمد یکیدیگ هم پرستار😐

😂چرا اینجوری میشه من خیلی دیدم ازدواج خانم دکتر با پرستار... شاید شوهراشون خیلی خوبه اخلاق و شخصیتی و شغل براشون مهم نبوده چون خودشون ب اندازه کافی پول و پرستیژ دارن ب عنوان خانم دکتر🫠